Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

 


 

 

Filter:
Type:
Produkt:
Fysioterapeut Lissie Gadeberg

"Jeg har gode erfaringer med at give patienterne BIOFREEZE ® med hjem. De får en pause fra smerten og spænder ikke så meget i musklerne, når huden er bedøvet med den kølende gelé." Fysioterapeut Lissie Gadeberg....Læs mere

Fysioterapeut Lissie Gadeberg: Biofreeze er hjælp til selvhjælp og en utrolig god smertelindring

  

Som fysioterapeut kommer Lissie Gadeberg vidt omkring i sine behandlinger. Hun tager sig af diskusprolapser, nerver der er i klemme, forstuvning, muskelspændinger og alt det ind i mellem.

 

"Jeg har gode erfaringer med at give patienterne BIOFREEZE ® med hjem. De får en pause fra smerten og spænder ikke så meget i musklerne, når huden er bedøvet med den kølende gelé", siger Lissie Gadeberg.

 

"BIOFREEZE ® tager toppen af smerten", fortæller hun videre. "Det gør, at patienterne kan bevæge sig mere naturligt og derfor bevæger sig mere mellem behandlingerne - det er hjælp til selvhjælp. Rigtig mange er glade for det".

 

I klinikken benytter Lissie Gadeberg BIOFREEZE ® i kombination med ultralyd - det giver en utrolig god smertelindring. Samtidig er BIOFREEZE ® dejligt nem at bruge og et nænsomt alternativ til is, som Lissie Gadeberg næsten udelukkende benytter til topidrætsfolk med akutte skader.

 

Som fysioterapeut kommer Lissie Gadeberg vidt omkring i sine behandlinger. Hun tager sig af diskusprolapser, nerver der er i klemme, forstuvning, muskelspændinger og alt det ind i mellem. "Jeg har gode erfaringer med at give patienterne Biofreeze med hjem. De får en pause fra smerten og spænder ikke så meget i musklerne, når huden er bedøvet med den kølende gelé", siger Lissie Gadeberg. "Biofreeze tager toppen af smerten", fortæller hun videre. "Det gør, at patienterne kan bevæge sig mere naturligt og derfor bevæger sig mere mellem behandlingerne - det er hjælp til selvhjælp. Rigtig mange er glade for det". I klinikken benytter Lissie Gadeberg BIOFREEZE ® i kombination med ultralyd - det giver en utrolig god smertelindring. Samtidig er BIOFREEZE ® dejligt nem at bruge og et nænsomt alternativ til is, som Lissie Gadeberg næsten udelukkende benytter til topidrætsfolk med akutte skader.


Interview af Helle Husum
Firma: Kon-tekst
http://www.Kon-tekst.dk

Kiropraktor Jørgen Alsglæde

"Patienterne er ofte smerteprægede, når de kommer. Jeg kombinerer min egen behandling af dem med BIOFREEZE ®, fordi det køler og lindrer, så patienten ikke spænder, når jeg arbejder med dem." Kiropraktor Jørgen Aksglæde...Læs mere

Kiropraktor Jørgen Aksglæde: Jeg bruger BIOFREEZE ® hver dag

 

Jørgen Aksglæde har været kiropraktor siden 1982. I over 15 år har han hver eneste dag benyttet BIOFREEZE ® som et supplement til sine kiropraktiske behandlinger. Jørgen Aksglæde behandler især lændesmerter, iskias og nakke- og hovedsmerter i sin klinik i Horsens.

 

"Patienterne er ofte smerteprægede, når de kommer. Jeg kombinerer min egen behandling af dem med BIOFREEZE ®, fordi det køler og lindrer, så patienten ikke spænder, når jeg arbejder med dem.
Også efterfølgende er BIOFREEZE ® effektiv. Når jeg har løsnet og frigjort leddene, kan der stadig være smerte og ømhed i vævet omkring. Her er den kølende gelé virkelig god til at lindre og dulme. Patienten føler sig mere fri, når BIOFREEZE ® fjerner de sidste smerter i huden - tør gøre mere og holder sig i gang, i stedet for at sætte sig hen.
 Derfor er jeg rigtig glad for at bruge BIOFREEZE ® og har altså gjort det hver dag i over 15 år. Patienterne er også glade for det - og bruger det mellem behandlingerne".


Interview af Helle Husum
Firma: Kon-tekst
www.Kon-tekst.dk

Cheftræner Trørød Tennisklub Poul Erik Madsen

"Caroline Birch var skadet i højre arm, men med hjælp af Kiropraktor Michael Dyssegard og brug af BIOFREEZE ® op til flere gange gennemførte hun kampen uden smerter." Cheftræner Trørød Tennisklub Poul Erik Madsen...Læs mere

UM ungdoms mesterskaber i tennis 2012

 

I uge 28 blev der afholdt UM ungdoms mesterskaberne i tennis.

 

U 14 pigerne Caroline Birch og Amalie Clem fra Trørød, stillede op i damedouble i UM. De vandt damedoublen i kvalifikationen og gik derefter videre til hovedturneringen. Caroline Birch var skadet i højre arm, men med hjælp af Kiropraktor Michael Dyssegard og brug af BIOFREEZE ® op til flere gange gennemførte hun kampen uden smerter.

 

Fra cheftræneren:
BIOFREEZE ® er et fremragende produkt, som jeg har prøvet på flere spillere og mig selv. Det har øjeblikkelig virkning, og noget jeg kan anbefale kraftigt til andre tennisspillere.


Sygeplejerske
Birgitte Nogel Dyssegard

 
Cheftræner Trørød Tennisklub
Poul Erik Madsen

Jon Bannbers Massageterapeut og Akupunktør

"Når man har ondt, modvirker BIOFREEZE ® den onde cirkel." Massageterapeut og Akupunktør Jon Bannbers...Læs mere

Når man har ondt, modvirker BIOFREEZE ® den onde cirkel

 

"Når man har ondt, eksempelvis i skulderen, så fokuserer man hele tiden på smerten. For at kompenserer for smerten, involverer man flere muskler, dette fører til en ond cirkel.
BIOFREEZE ® modvirker dette med sin kølende, varmende og smertelindrende effekt. Derfor anbefaler jeg mine patienter at anvende BIOFREEZE ®."


Jon Bannbers
Massageterapeut og Akupunktør

 

Massør Gudrun Nielsen

"Jeg har erfaring for, at BIOFREEZE ® er god mod alle slags ondt i ryggen og hovedpine, foruden sportsskader." Massør Gudrun Nielsen...Læs mere

Jeg påskønner BIOFREEZE ®, både til mig selv og til mine klienter

 

"Jeg påskønner BIOFREEZE ® både til mig selv og til mine klienter, fordi brug af BIOFREEZE ® gør det lettere at massere, eftersom varmen letter blodgennemstrømningen.


Jeg har erfaring for, at BIOFREEZE ® er god mod alle slags ondt i ryggen og hovedpine, foruden sportsskader. Hvis man gnider BIOFREEZE ® i nakken ved den nederste hårrand, vil det i rigtig mange tilfælde hjælpe på smerterne og sandsynligvis fjerne dem helt.

 

Småting, som kan gøre hverdagen plagsom, er nemme at få væk, og selv større skader og næsten kroniske smertetilstande forbedres ved hjælp af BIOFREEZE ®."


Massør Gudrun Nielsen
Kiropraktisk Klinik
Banegårdsgade 20 - Århus

Fysiurgisk massør Kirsten Dreyer

"BIOFREEZE ® anvender jeg både ved akutte skader, men også ved mere kroniske smerter i muskler og led, da det virker smertedæmpende. Jeg har også virkelig positiv erfaring med at bruge det på områder med lettere inflammation så som "skinnebensbetændelse" og bruger det selv." Fysiurgisk massør Kirsten Dreyer...Læs mere

Bruger BIOFREEZE ® som det foretrukne køleprodukt

 

"Jeg lærte BIOFREEZE ® at kende gennem mit tidligere arbejde i en kiropraktisk klinik, og bruger det nu som det foretrukne køleprodukt ved behandling af mine klienter i Klinikken ved Åen, og når jeg er ude som firmamassør.


Jeg anvender BIOFREEZE ® både i selve massagebehandlingen, og som afsluttende påsmøring på problemområdet, da min erfaring er, at BIOFREEZE ® synes at virke fremmende på behandlingsprocessen.


BIOFREEZE ® anvender jeg både ved akutte skader, men også ved mere kroniske smerter i muskler og led, da det virker smertedæmpende. Jeg har også virkelig positiv erfaring med at bruge det på områder med lettere inflammation så som "skinnebensbetændelse" og brugte det selv, da jeg havde en betændt slimsæk på albuen, hvor hævelsen og rødmen forsvandt totalt.


Og så er BIOFREEZE ® nemt at have med i sportstasken og bruge i de tilfælde hvor man ellers ville bruge is til at køle med. Jeg anbefaler mine klienter at købe BIOFREEZE ®, så de kan fortsætte behandlingen hjemme, og får mange tilbagemeldinger om gode resultater."


Fysiurgisk massør Kirsten Dreyer
Klinikken ved Åen
Åboulevarden 39, 3.sal - Århus

Zoneterapeut Bent Ruthmann

"Jeg har længe søgt efter et produkt, som kunne hjælpe på her og ny skader.......Det fandt jeg for nogle år siden da jeg blev præsenteret for BIOFREEZE ®.......PRØV DET, og du vil ikke blive skuffet." Zoneterapeut Bent Ruthmann...Læs mere

Zoneterapeut Bent Ruthmann

 

"Kære kollega - zoneterapeut,
Jeg har længe søgt efter et produkt, som kunne hjælpe på her og ny skader, samtidig med arbejd's relateret muskel ømhed og sportsskader (forstuvninger m.m.) til brug i min klinik.

 

Det fandt jeg for nogle år siden da jeg blev præsenteret for BIOFREEZE ®. En kollega som arbejder med sports massage og hjælper det lokale fodboldhold, fortalte stolpe op og stolpe ned om hvor godt et produkt BIOFREEZE ® er. Efter i nogle uger at have prøvet det på mine kunder og mine egne skavanker, må jeg sige at det var lige det jeg havde søgt, og jeg bruger det nu næsten dagligt i min klinik.

 

Så kære kollega - zoneterapeut - PRØV DET, og du vil ikke blive skuffet"


Zoneterapeut Bent Ruthmann
Alternativ Terapi
Haarby
Tlf.: 5628 6711

Massør, Zoneterapeut, Tankefeltterapeut Margit Andersson

I mit professionelle arbejde med massagen anbefaler jeg BIOFREEZE ®, ved akutte og kroniske smerter og har fået positive tilbagemeldinger.......Reaktionerne er individuelle, lige som spændingsgrad og bagrundsårsagen.......I min massagehverdag benytter jeg BIOFREEZE ® i samråd med den behandlingssøgende enten på overflader der er ømme, og endnu hviler (ikke er masseret endnu)." Massør, Zoneterapeut, Tankefeltterapeut Margit Andersson...Læs mere

Massør, Zoneterapeut og Tankefeltterapeut Margit Andersson anbefaler BIOFREEZE ® ved akutte og kroniske smerter

 

I mit professionelle arbejde med massagen anbefaler jeg BIOFREEZE ®, ved akutte og kroniske smerter og har fået positive tilbagemeldinger. Jeg anbefaler produktet som strategi efter arbejdsdagen, evt. undervejs, gerne inden en stor belastning.

 

BIOFREEZE ® roll-on'en er velegnet i alle situationer. Jeg ved, den er med i håndtasken hos nogle kvinder som sidder ved computer dagen lang og forfrisker dermed deres nakkeområde fra tid til anden.
Jeg har mødt en dame først i firserne som har brugt roll-on'en hver gang hun fik hovedpine, ved at rulle den langs hovedet, uden at komme øjnene for nær.
Der kommer også jævnligt en tilskærer (kvindelig) for at få massage, som havde roll-on'en med på arbejdet, og fik lindring derved.

 

Kommer spændingerne fra et mentalt felt, så kan lindringen opleves minimal, om end slet ikke. Nogle gange kun glimtvis.

 

Reaktionerne er individuelle, lige som spændingsgrad og bagrundsårsagen.
Sarte personer kan opleve kulden der opstår som ubehag.
I min massagehverdag benytter jeg BIOFREEZE ® i samråd med den behandlingssøgende enten på overflader der er ømme, og endnu hviler (ikke er masseret endnu). Eksempelvis er der smertesymptomer i ryggen (brystdel) og jeg begynder i hofte/korsbens området, så kan jeg påføre BIOFREEZE ® på øvre ryg, som forberedelse inden massagebehandlingen.
Eller, når et skulderbælte er gennemarbejdet og overfladen rødmet, gennemstrømmet af blod , bruger jeg BIOFREEZE ® til at berolige.

 

Som privat person benytter jeg selv produktet med god gavn, det være sig nakke spændinger, spændinger i håndled eller underarm. Jeg omtaler også BIOFREEZE ® til mit private netværk i relevante sammenhænge.

 

Margit Andersson
Massør, Zoneterapeut, Tankefeltterapeut

Cykelrytter Stig Nicolaysen

"Det var virkelig en stor hjælp for alle at have mulighed for at kunne blive behandlet med BIOFREEZE ® hele vejen fra Aalborg til Paris." Cykelrytter Stig Nicolaysen - TEAM RYNKEBY...Læs mere

Team Rynkeby fra Aalborg til Paris 2012

 

For mit vedkommende var det tredje år i træk med min deltagelse, og jeg har ikke de tidligere gange oplevet så store problemer med fysiske skader og skavanker, der dominerede hos stort set alle ryttere.

 
De mange flere timer i sadlen pga. modvinden og det kolde og våde vejr gav for alvor næring til problemer med forskellige symptomer på muskel og ledsmerter.

 
Men heldigvis var vi jo hjemmefra udstyret med BIOFREEZE ® i rigt mål til nedkøling af trætte, smertende og overanstrengte muskler og sener, og der var under opholdene i depoterne nærmest krig blandt rytterne om at komme først til udlevering af den kølende gelen.

 
Det var virkelig en stor hjælp for alle at have mulighed for at kunne blive behandlet med BIOFREEZE ® hele vejen fra Aalborg til Paris.


Cykelrytter Stig Nicolaysen

 

Træner UH Århus Nord, Jan Bachmand Jensen

"UH Aarhus Nord U-16 Piger har gennem hele sæsonen 2011-2012 brugt BIOFREEZE ®, både i træning og til kamp.......Pigerne er meget glade for produktet og bruger det regelmæssigt, de fleste til alle træninger, kampe samt i fritiden." Træner UH Århus Nord, Jan Bachmand Jensen...Læs mere

UH Aarhus Nord bruger BIOFREEZE ® både til træning og kamp

 

UH Aarhus Nord U-16 Piger har gennem hele sæsonen 2011-2012 brugt BIOFREEZE ®, både i træning og til kamp.

 

En del af pigerne har haft gener i form af smerter forårsaget af vokseværk, skader og i perioder overbelastning. De har haft stor glæde af BIOFREEZE ®, der har gjort dem i stand til at gennemføre træninger samt kampe.

 

Specielt har vi haft glæde af Biofreeze i forbindelse med genoptræning efter skinnebensbetændelse samt muskelsmerter efter fald, slag og perioder med stor belastning.

 

Pigerne er meget glade for produktet og bruger det regelmæssigt, de fleste til alle træninger, kampe samt i fritiden.


Jan Bachmand Jensen
Træner UH Århus Nord

Elitesportsudøver og Ultratriatlet, Mads Holm Andersen

"I gennemsnit løber jeg ca. 20 maraton om året.......Ved at benytte BIOFREEZE ® på de muskler, jeg ved skal på overarbejde i forbindelse med eksempelvis et maraton - ja så undgår jeg en del af den muskeltræthed/smerte som er uundgåelig.......Jeg benytter både BIOFREEZE ® før og efter et maraton." Elitesportsudøver og Ultratriatlet, Mads Holm Andersen...Læs mere

Ultra triatlet - Jeg benytter både BIOFREEZE ® før og efter et maraton

 

Som ultra triatlet er det særdeles vigtigt at kroppen fungerer rigtigt hele tiden. Små skavanker kan blive til store problemer under både træning og konkurrence. I forbindelse med min træning til ultra stævner løber jeg ofte maraton.
I gennemsnit løber jeg ca. 20 maraton om året.

 

Dette er en meget stor belastning for kroppen, specielt hvis kroppen ikke fungerer optimalt. Ved langdistance løb oplever jeg ofte træthed i bestemte muskelgrupper i lår og læg. Når trætheden melder sig i disse muskelgrupper forsøger jeg ubevidst at "skåne" disse muskler ved at løbe på en lidt anden måde. Det kan være en ond cirkel at komme ind i da ens løbemønster bliver ændret og man derved får ondt i andre muskler med risiko for at udvikle en skade.

 

Ved at benytte BIOFREEZE ® på de muskler, jeg ved skal på overarbejde i forbindelse med eksempelvis et maraton - ja så undgår jeg en del af den muskeltræthed/smerte som er uundgåelig.

 

Jeg benytter både BIOFREEZE ® før og efter et maraton. I forbindelse med ultrastævner/konkurrencer som eksempelvis tredobbelt IronMan benytter jeg også BIOFREEZE ® under løbet.

 

Læs mere om Mads og hans elitepræstationer på http://madsholmandersen.dk/


Mads Holm Andersen
Elitesportsudøver og Ultratriatlet
Gistrup

Håndboldmålmand U-18, Maria Gram

"Jeg spiller håndbold i HEI, U-18 pigerne. Jeg startede med at spille håndbold da jeg var 6 år gammel. Min plads på holdet er målmand.......Jeg fik så muligheden for at prøve BIOFREEZE ®.......Ømheden i leddene er forsvundet og jeg kan nu træne for fuld skrue 3 gange om ugen i hallen, løbetræne resten af ugens dage, spille kamp hver weekend og bedst af alt spille stævne (hvor vi typisk spiller 5-6 kampe i løbet af 3-4 dage) UDEN at få ondt nogle steder." Håndboldmålmand U-18, Maria Gram...Læs mere

HEI Håndboldmålmand U-18

 

Jeg hedder Maria Gram og er 16 år gammel. Jeg spiller håndbold i HEI, U-18 pigerne. Jeg startede med at spille håndbold da jeg var 6 år gammel. Min plads på holdet er målmand, en plads jeg altid har spillet og som nu har givet mig mulighed for at komme med det britiske ungdomslandshold til World cup stævne i Italien.


 
Som målmand kommer man mange gange ud i ydrestillinger som belaster muskulaturen ekstremt, hurtige reflekser og mærkelige positioner er en del af spillet. Den hårde træning og de mange positioner har tæret hårdt på leddene, specielt omkring lænden og knæene og for nogle år siden begyndte de at gøre rigtig ondt efter træning og kamp. Jeg var da nød til at holde nogle længere pauser i træningerne og skaderne begyndte at komme væsentlig mere.


Jeg fik så muligheden for at prøve BIOFREEZE ®, og har brugt det til træning, kamp og stævner igennem de sidste par år. Ømheden i leddene er forsvundet og jeg kan nu træne for fuld skrue 3 gange om ugen i hallen, løbetræne resten af ugens dage, spille kamp hver weekend og bedst af alt spille stævne (hvor vi typisk spiller 5-6 kampe i løbet af 3-4 dage) UDEN at få ondt nogle steder.

 
Jeg bruger BIOFREEZE ® inden jeg går i gang med træningen, på de steder hvor jeg på forhånd ved der bliver belastet, det varmer mine led og min muskulatur så jeg kan klare alle de skæve stillinger uden at have ondt bagefter.


Maria Gram
Håndboldmålmand U-18
HEI (Hjortshøj/Egå
Idrætsforening)

Håndbold bagspiller, Julie Pontopidan

"Jeg spiller håndbold på eliteplan i UH Aarhus Nord.......BIOFREEZE ® har en meget effektivt virkning og har hjulpet mig til at kunne deltage i resten af træningen/kampen når smerterne har stået på." Håndbold bagspiller, Julie Pontopidan...Læs mere

Håndbold på eliteplan i UH Aarhus Nord

 

Mit navn er Julie og jeg er 15 år gammel. Jeg spiller håndbold på eliteplan i UH Aarhus Nord og har været en del af DHF talent truppen i min årgang.


På et tidspunkt fik jeg en overbelastning i skinnebenet og kunne derfor ikke spille på fuld tid. Jeg blev anbefalet at bruge den smertestillende gel BIOFREEZE ® hver morgen og aften.
Jeg bruger også BIOFREEZE ® spray under træning/kamp, hvis jeg får ondt.

 

BIOFREEZE ® har en meget effektivt virkning og har hjulpe mig til at kunne deltage i resten af træningen/kampen når smerterne har stået på.


Julie Pontopidan
Håndbold, Bagspiller
UH Århus N. Skovbakken
Århus

Fodbolddommer Jørn M. Laursen

"I opstarten af forårssæsonen, efter 5 kampe i træk med stenhårde baner, startede mine problemer med akillessenen.......Den kølende gel BIOFREEZE ®, viste sig at have en rigtig god virkning.......Jeg har siden erfaret at BIOFREEZE ® også har en god virkning på problemer med skinneben, diverse fiberskader og akutskader. Jeg benytter meget ofte BIOFREEZE ®, som forebyggende, før og efter en kamp." Fodbolddommer Jørn M. Laursen...Læs mere

DOMMER FRA RANDERS ANBEFALER

 

"I opstarten af forårssæsonen, efter 5 kampe i træk med stenhårde baner, startede mine problemer med akillessenen på venstre ben. En god ven af mig anbefalede at smører med den kølende gél BIOFREEZE ®, for at afhjælpe mit problem med akillesenen. Til at begynde med var jeg noget skeptisk, da jeg ikke kendte dette produkt. Det viste sig dog hurtigt, at min skepsis blev gjort til skamme.

 

Den kølende gel BIOFREEZE ®, viste sig at have en rigtig god virkning. Min massør benyttede også Biofreeze ® i forbindelse med laserbehandling, hvilket i mit tilfælde gav den optimale virkning, og har hjulpet mig af med mit problem med akillesenen, så jeg igen har kunnet passe mit arbejde som fodbolddommer.

 

Jeg har siden erfaret at BIOFREEZE ® også har en god virkning på problemer med skinneben, diverse fiberskader og akutskader. Jeg benytter meget ofte BIOFREEZE ®, som forebyggende, før og efter en kamp.

 

Derfor kan jeg kun anbefale dette produkt til mine kollegaer, både før, under og efter kampene. I er altid velkomne til at ringe mig op for at høre mere om mine erfaringer med BIOFREEZE ®."

 

Med sportslig hilsen
Fodbolddommer
Jørn M. Laursen

Ironman, marathon og ultraløber, Jesper Tage-Hansen

Jeg har igennem de sidste 7 - 8 år, brugt BIOFREEZE ® i forbindelse med min træning til marathon og ultraløb.......Jeg har kun haft positive erfaringer med BIOFREEZE ® og vil gerne anbefale det til andre sportsfolk eller andre med muskel og ledsmerter." Ironman, marathon og ultraløber, Jesper Tage-Hansen...Læs mere

Samsø Ultra Marathon - Marathon og Ultraløber bruger BIOFREEZE ®

 

Jeg har igennem de sidste 7 - 8 år, brugt BIOFREEZE ® i forbindelse med min træning til marathon og ultraløb.

For at kunne gennemføre de lange løbsdistancer - senest 100 km distancen til Samsø Ultra - er det nødvendigt for mig at, have en høj ugentlig træningsmængde. I den forbindelse kan ømhed i muskler og led ikke undgås. Her anvender jeg i første omgang BIOFREEZE ® umiddelbart efter (eller under) træningen. En behandling jeg gentager efter nogle timer, hvis der er behov for det.

 

I forbindelse med marathon og ultraløb, smører jeg altid BIOFREEZE ® på, det meste af mine ben efter jeg har været i bad. Det er min erfaring, at denne behandling er med til at fremskynde min restitution væsentligt.

 

På trods af en ugentlig træningsmængde, som oftest er over 12-13 timer, og deltagelse i 10 - 12 marathonløb og 3-4 ultraløb om året, har jeg meget sjældent skader. De få gange jeg har haft skader, har 3 - 4 daglige behandlinger med BIOFREEZE ®, hvile og let træning, hurtigt fået mig klar og skadesfri igen.

 

I forbindelse med mit seneste løb Samsø Ultra, har jeg på længere træningsture enkelte gange med succes, brugt BIOFREEZE ® under træningen. På den måde har jeg kunnet "tyvstarte" restitutionen inden træningen var slut.

 

Jeg har kun haft positive erfaringer med BIOFREEZE ® og vil gerne anbefale det til andre sportsfolk eller andre med muskel og ledsmerter.

 

Jesper Tage-Hansen
Ironman, marathon og ultraløber
Vodskov

Vicekaptajn Ole Olsen fra Team Rynkeby

"Efter at jeg i en sen alder er begyndt at cykle med blandt andet Team Rynkeby.......Jeg anvender også BIOFREEZE ® på skuldre og overarme, for en dag på cykel er i Rynkeby regi op til 200-225 kilometer. BIOFREEZE ® anvender jeg til al træning og smører knæene ind inden jeg starter træningen. Det gør at jeg ikke har smerter og dermed ikke er hæmmet i mine udfoldelser." Vicekaptajn Ole Olsen fra Team Rynkeby...Læs mere

Vicekaptajn Ole Olsen fra Team Rynkeby bruger BIOFREEZE ® til daglig træning

 

Efter at jeg i en sen alder er begyndt at cykle med blandt andet Team Rynkeby har jeg måttet konstatere at benene er lidt ømme om morgenen.

 

Udover cykling spiller jeg badminton 2 gange om ugen og er spinning instruktør 2 timer hver uge, så nogle vil måske sige at det er lidt for meget for en krop der snart fylder 70 år, men efter at jeg i 2011 begyndte at bruge BIOFREEZE ® har jeg det fint når først jeg er kommet i gang med træningen og er blevet varm.

 

Jeg anvender også BIOFREEZE ® på skuldre og overarme, for en dag på cykel er i Rynkeby regi op til 200-225 kilometer. BIOFREEZE ® anvender jeg til al træning og smører knæene ind inden jeg starter træningen. Det gør at jeg ikke har smerter og dermed ikke er hæmmet i mine udfoldelser.

 

Som yderligere kommentar er min hverdag ikke stillesiddende, men fyldt med udfordringer, så når jeg når aften og skal spille badminton kan bentøjet godt være lidt ømme. Jeg har da også både i 2013 og her i 2014 fortalt mine ryttere at de skal anvende BIOFREEZE ® for en del har smerter i skuldre og overarme/håndled efter lange dage på cyklen.

 

Da det er mig som vicekaptajn der forestår træningen kan det ikke nytte at jeg ikke er i form når vi skal cykle til f.eks. Paris.
6 ture til Paris.
Sjælland Rundt 311 km.
Berlin- Køge 400 kilometer

og alle gangene med BIOFREEZE ® i vores servicebiler.


Vicekaptajn Ole Olsen fra Team Rynkeby

Marathon Des Sables

"Forud er gået ca. 5 måneders træning af varieret art og hårdhed frem mod målet i april 2013 - den 28. udgave af Marathon Des Sables (MDS).......Det var en helt anden verden at stå i den marokkanske del af Sahara i ca. 45 graders varme efter at have løbet Købehavn tyndt i frost og snestorme.......Ømhed og træthed var en del af dagen - udover de faste besøg i lægeteltet der ordnede de mere og mere slagne fødder - kom det at pleje og få gang i kroppen mere og mere i fokus. Om det værende sig med lidt ekstra mad, kompressionstøj eller diverse lindrende cremer som BIOFREEZE ®, blev ivrigt prøvet i de hyggelige stunder i teltet om aftenen."...Læs mere

Marathon Des Sables

 

"I'm on the highway to hell" skriger alle omkring mig med på, idet starten går til den første dags 38 km i stegende hede.

 

Forud er gået ca. 5 måneders træning af varieret art og hårdhed frem mod målet i april 2013 - den 28. udgave af Marathon Des Sables (MDS). MDS er også kendt som et af verdens hårdeste løb, der med årets 5 etaper og ca. 230 km, der skulle tilbagelægges bare i sig selv er nok til at skræmme de fleste væk. At der oveni kommer forhold som at man er selvforsørgende (det eneste der udleveres er vand) gør ikke lysten hos de fleste større. En rygsæk med en startvægt på 10-12 kg. er en vigtig overvejelse når man skal bevæge sig alt imellem 30 og 76 km om dagen over 6 dage i temperaturer der let kommer op over 50 grader i varieret terræn af småsten, klipper og ikke mindst sand. Men efter ca. 1500 km træning var vi klar 6 drenge der skulle ned og blive mænd efter mødet med ørkenen og de strabadser den ville byde på.

 

Tilbage til starten og det faste morgenritual med AC/DC's nummer "Highway to hell", som medførte at man kom ind i stemningen omkring løbet, hvad enten man var der for at vinde eller som hovedparten af os bare for at gennemføre. At stå blandt de ca. 1000 startende var unikt når ens "konkurrenter" bl.a. omfatter en marokkaner med benprotese, en japaner iført et ko-kostume samt diverse andre personligheder der er der i den gode sags tjeneste.

 

Det var en helt anden verden at stå i den marokkanske del af Sahara i ca. 45 graders varme efter at have løbet Købehavn tyndt i frost og snestorme. Men naturen, landskabet og de indtryk man dagligt gjorde sig var helt unikke. Men de oplevelser vi havde med hjem er kun blevet større efter de har fået tid og vi og vores kroppe er kommet ovenpå igen. Dét faktisk at opleve ørkenen, dens til tider golde landsskab, hvor der med mellemrum kunne dukke små oaser op med grønne træer og vand samt de uovertræffelige, men ubarmhjertige sand klitter er helt fantastiske at bevæge sig i.

 

Ømhed og træthed var en del af dagen - udover de faste besøg i lægeteltet der ordnede de mere og mere slagne fødder - kom det at pleje og få gang i kroppen mere og mere i fokus. Om det værende sig med lidt ekstra mad, kompressionstøj eller diverse lindrende cremer som BIOFREEZE ®, blev ivrigt prøvet i de hyggelige stunder i teltet om aftenen.

 

Lad det være sig sagt at det var hårdt - rigtig hårdt. At stå på en bakketop og kunne se små prikker af mennesker flere km frem er ikke altid lige opløftende. Mentalt er det hårdt hvad enten om du er ude i 12, 15 eller 18 timer for at gennemfører 76 km i en ørken, hvor det når mørket falder på, bare er mørkt. At stå helt alene i den stilhed, med en klar stjernehimmel var fantastisk, desværre var man bare for træt til rigtig at nyde det. Og det er fascinerende hvordan man kan sove når man er kommet i mål efter sådan en etape med tre andre forudgående og ser et stenet underlag kun iført et tyndt tæppe og den eneste tanke man har er: "her kan jeg da sagtens sove uden at mærke noget", hvilket også viser sig at være helt korrekt - i hvert fald for en enkelt nat eller hvor meget der nu var tilbage af den.

 

Vi oplevede en tur med etaper af ca. 38, 30, 37, 76, 42 og en afsluttende 7 km fælles gå tur igennem sand, udtørrede floder, op over bjergkarma hvor det var mere klatring end løb, lange passager med småsten, bakket landskab og en varme der var med til at presse en til det yderste. Vi gennemførte alle til stor glæde.

 

Tak for hjælpen til BIOFREEZE ® Danmark og de lindrende stunder om aftenen og igennem etaperne.

 

Andreas, Casper, Lasse, Martin, Thomas & Mads

Pernille Gerstrøm, Ridesport

I august får min hest en skade i den venstre forhov, som gør at hun bliver halt når der kommer ekstra vægt på benet. Eksempelvis når vi springer.......Så sker der hverken værre eller bedre end at jeg kommer til at kigge på mit natbord og ser den tube BIOFREEZE ® jeg har stående til mig selv.......Det hele er endt med at min hest er ren gående igen, og har været det i 1 1/2 måned nu, og vi er begyndt at springe igen uden problemer.......Og jeg vil ikke tøve med at bruge BIOFREEZE ® igen en anden gang, hvis min hest får nogle muskelsmerter eller lignende." Pernille Gerstrøm...Læs mere

Ridesport: Jeg bruger BIOFREEZE ® til min hest

 

Hej YourCare Skovsgaard Agentur,

 

Fra begyndelsen:
I august får min hest en skade i den venstre forhov, som gør at hun bliver halt når der kommer ekstra vægt på benet. Eksempelvis når vi springer...

 

Så havde jeg fat i smeden som var ham der kunne hjælpe mig hvis problemet sad i hoven, men han kunne ikke finde noget problem i hoven, men han sagde til mig at jeg skulle ride roligt videre uden for stort pres på benet, og så køle benet når jeg var færdig med at ride...

 

Så sker der hverken værre eller bedre end at jeg kommer til at kigge på mit natbord og ser den tube BIOFREEZE ® jeg har stående til mig selv og tænker at det må kunne bruges til at køle hendes ben.

 

Derefter kigger jeg på jeres hjemmesiden, men kan ikke rigtig finde et svar og sender derfor en mail og bliver kontaktet af jer. Jeg får af vide, da jeg har forklaret problemer, at jeg roligt kan bruge BIOFREEZE ® til at køle benet med, men bliver opfordret til også at køle det andet ben, da det jo også bliver belastet for at aflaste det andet ben.

 

Selvfølgelig skulle jeg lige lave en lille tester for at se hvordan min hest ville reagere på BIOFREEZE ®. Jeg prøvede til at starte med, med en lille smule helt nede ved hoven hvor pelsen ikke er så tyk, så det bedre kunne trække ind, og jeg kunne få en fornemmelse af hvordan hun ville reagere. Det var helt drama frit, og der kom slet ikke nogen reaktion, og jeg blev derfor enig med mig selv om at smøre begge ben den første aften uden den store bekymring og der var heller ikke nogen negativ reaktion.

 

De næste gange hun skulle have smurt ben stod hun stille og roligt og fulgte med, med hovedet helt nede ved siden af mig når jeg sad ved siden af hende.
Så jeg har en idé om og tro på, at hun syntes det var dejligt at blive behandlet med BIOFREEZE ®.

 

Enden på det hele:
Det hele er endt med at min hest er ren gående igen, og har været det i 1 1/2 måned nu, og vi er begyndt at springe igen uden problemer.

 

Jeg kan ikke bevise, at det er BIOFREEZE ® som har været den afgørende faktor, men tror 100% på, at det har være med til, at det er gået så stærke med at komme tilbage i sporten igen.

 

Og jeg vil ikke tøve med at bruge BIOFREEZE ® igen en anden gang, hvis min hest får nogle muskelsmerter eller lignende.

 

VH Pernille Gerstrøm

Marianne Sander, Viby Sjælland

"Jeg kan berette, at jeg har god virkning af BIOFREEZE ®. Den hjælper til med at dæmpe de smerter jeg har pga. min Fibromyalgi." Marianne Sander, Viby Sjælland...Læs mere

BIOFREEZE ® hjælper med at dæmpe mine smerter fra min Fibromyalgi

 

Tak for de tilsendte prøver. Jeg kan berette, at jeg har god virkning af BIOFREEZE ®. Den hjælper til med at dæmpe de smerter jeg har pga. min Fibromyalgi.

 

Specielt når jeg har brugt min krop for meget og der skal ikke så meget til før at musklerne siger av. Det er en dejlig fornemmelse at mærke kulden og så den lethed der efterfølger. Jeg kan f.eks. bruge min skulder uden af have ondt ved hver en drejning af den. Jeg har også forsøgt mig med at komme BIOFREEZE ® på min lænd og der var også en lindring at hente. Jeg tror BIOFREEZE ® er det der virker bedst for mig.

 

Marianne Sander
Viby Sjælland

Tidl. sygeplejerske Else Hauge Nielsen Østjylland

"Jeg lider af svær muskelgigt, men får ikke gigtmedicin, da BIOFREEZE ® lindrer smerterne kombineret med få Panodil dagligt, samt fysioterapikontrolleret motion." Tidl. sygeplejerske Else Hauge Nielsen, Østjylland...Læs mere

BIOFREEZE ® i forbindelse med muskelgigt

 

Jeg lider af svær muskelgigt, men får ikke gigtmedicin, da BIOFREEZE ® lindrer smerterne kombineret med få Panodil dagligt, samt fysioterapikontrolleret motion. Alt efter hvor smerterne viser sig, har 'den kolde metode' stor effekt og glædeligt, at medicinforbruget derfor kan holdes nede.

 

Tidl. sygeplejerske
Else Hauge Nielsen
Østjylland

Gunner Engelund, Nordjylland

"Min fysioterapeut har godkendt BIOFREEZE ® som et godt middel mod smerter og det virker for mig. Jeg er 72 år og kan anbefale BIOFREEZE ®." Gunner Engelund, Nordjylland...Læs mere

Min fysioterapeut har godkendt BIOFREEZE ® som et godt middel mod smerter

 

Undertegnede har anvendt BIOFREEZE ® i 4 måneder mod smerter i højre overarm og skulder i forbindelse med en frossen skulder. Jeg anvender BIOFREEZE ® 2 - 3 gange dagligt og det forhindre smerter i op til to timer. Jeg får også en smertestillende pille én time før sengetid.

 

Da jeg har diabetes 1, kan jeg ikke benytte andre midler.

 

Min fysioterapeut har godkendt BIOFREEZE ® som et godt middel mod smerter og det virker for mig. Jeg er 72 år og kan anbefale BIOFREEZE ®.

 

Gunner Engelund
Nordjylland

Mea Amalieh Larsen, Silkeborg

"Jeg mødte BIOFREEZE ® første gang på en Helsam messen i 2011, og blev meget positivt overrasket over, hvor effektivt produktet er.......Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til BIOFREEZE ®, og jeg kan kun sige, at produktet nu har sin faste plads i tasken :)." Mea Amalieh Larsen, Silkeborg...Læs mere

BIOFREEZE ® har sin faste plads i tasken

 

"Jeg mødte BIOFREEZE ® første gang på en Helsammessen i 2011, og blev meget positivt overrasket over, hvor effektivt produktet er!

 

Jeg havde fra morgenstunden meget ømme skuldre og nakke, da jeg lige var begyndt i fitnesscenter, og havde givet den ret meget gas et par dage før. Jeg fik produktet masseret ind i skuldre og nakke, og gik glad, forfrisket og afkølet fra standen med min taske over skuldreren. I løbet af dagen blev min taske tungere og tungere efterhånden som den fyldtes med materiale fra de forskellige stande, men det var ikke før sidst på dagen, da jeg igen kom forbi BIOFREEZE ® standen, at jeg opdagede, at jeg slet ikke havde haft smerter hele dagen!

 

Jeg havde ikke engang lagt mærke til min tunge taske! Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til BIOFREEZE ®, og jeg kan kun sige, at produktet nu har sin faste plads i tasken :). "

 

Mea Amalieh Larsen
Silkeborg

Simon Skovsgård, Værnepligtig på Skive Kasserne foråret 2011

"Jeg fik anbefalet BIOFREEZE ®, hvilket skulle virke smertestillende ved hjælp af koldterapi.......BIOFREEZE ® har uden tvivl hjulpet mig med at gennemføre min værnepligt, i en smertefri tilstand." Simon Skovsgård, Værnepligtig på Skive Kasserne foråret 2011...Læs mere

BIOFREEZE ® har hjulpet mig med at gennemføre min værnepligt smertefri

 

Mit navn er Simon og jeg er 20 år. Jeg afsonede min værnepligt på Skive kasserne i foråret 2011, hvilket jeg fuldførte til fulde fem. Det var til tider nogle lange og anstrengende marchture vi skulle ud på, hvilket resulterede i, at jeg fik en frygtelig omgang skinnebens-betændelse. Jeg var bestemt ikke den eneste, som døjede med dette problem.

 

Jeg fik anbefalet BIOFREEZE ®, hvilket skulle virke smertestillende ved hjælp af koldterapi. Jeg benyttede gelen, tidlig morgen inden stueeftersyn, og efter tjeneste. BIOFREEZE ® gelen havde en tydelig effekt på smerterne, og efter nogle få dage var skinnebensbetændelsen væk.

 

Jeg anbefalede dette til mine soldaterkammerater, hvor de oplevede samme effekt. BIOFREEZE ® har uden tvivl hjulpet mig med at gennemføre min værnepligt, i en smertefri tilstand.

 

Simon Skovsgård
Værnepligtig på Skive Kasserne
foråret 2011

Uddrag af artikel udgivet i Rygforeninge's medlemsblad

"Den kolde metode gør godt mod smerterne. Vi er nogle i Kolding der er blevet meget begejstrede for BIOFREEZE ®, ja faktisk så begejstrede at vidundermidlet er brugt som adventsgaver. Og denne begejstring vil vi jo gerne dele med resten af medlemmerne i Rygforeningen." Uddrag af artikel udgivet i Rygforeninge's medlemsblad Nr. 1 - 16. Årg., Marts 2011 Skrevet af Lisbeth Rasmussen og Pia Jakobsen www.rygforeningen.dk...Læs mere

Medlemmer af 'Rygforeningen' udtaler

 

Den kolde metode gør godt mod smerterne. Vi er nogle i Kolding der er blevet meget begejstrede for BIOFREEZE ®, ja faktisk så begejstrede at vidundermidlet er brugt som adventsgaver.

 

Og denne begejstring vil vi jo gerne dele med resten af medlemmerne i Rygforeningen.

 

Vidundermidlet hedder som nævnt BIOFREEZE ®. Det er en smertestillende gel, der virker ved koldterapi på muskler og led. Dvs. den køler vævet ned så hævelsen og dermed trykket på nerverne mindskes. Den er baseret på 100 % naturlig mentol og smøres på huden. Vi har hver især haft virkelig god effekt af

 

BIOFREEZE ® ved myoser, spændinger i nakken og ondt i skuldrene. Ligesom den har vist sig effektiv, når ryggen virkelig gør sig bemærket. Det tager ikke alle smerterne i ryggen, men det lindrer hurtigt. Den er rigtig god at have med i tasken så man kan behandle når smerterne opstår.

 

Uddrag af artikel udgivet i Rygforeninge's medlemsblad Nr. 1 - 16. Årg., Marts 2011
Skrevet af Lisbeth Rasmussen og Pia Jakobsen
www.rygforeningen.dk

Kirsten Haslund, Ældrecenter Dalvangen Glostrup

"Jeg er en kvinde på 70 år, der i næsten 20 år har lidt af sygdommen Parkinson.......Jeg bliver smurt ind i BIOFREEZE ® gel på begge mine ben, og på lænden inden sengetid. Først køler det huden kortvarigt og efter ca. 30 minutter indtræder smertelindring der gør, at jeg kan falde i søvn og sove uden smerter." Kirsten Haslund, Ældrecenter Dalvangen Glostrup...Læs mere

BIOFREEZE ® til stive, smertende musker og led

 

"Jeg er en kvinde på 70 år, der i næsten 20 år har lidt af sygdommen Parkinson.

 

Mine symptomer i den forbindelse er hovedsagelige - muskelstivhed og ømme muskler.
Fra "mund-til-mund-metoden" hørte jeg om positive erfaringer med BIOFREEZE ®, og jeg har ikke fortrudt at jeg prøvede dette som en udvej til en bedre nattesøvn - uden smerter.

 

Jeg bliver smurt ind i BIOFREEZE ® gel på begge mine ben, og på lænden inden sengetid. Først køler det huden kortvarigt og efter ca. 30 minutter indtræder smertelindring der gør, at jeg kan falde i søvn og sove uden smerter.

 

Selv om jeg bruger BIOFREEZE ® gel dagligt strækker en tube på 118 gram til flere ugers forbrug.
BIOFREEZE ® kan varmt anbefales til mennesker med stive, smertende muskler og led."

 

Kirsten Haslund
Ældrecenter Dalvangen
Glostrup

Ole Brogaard Hansen, Herning

"Jeg var udsat for et trafikuheld i nov. 2005.......En dag var jeg hos Byens Bandagist i Herning hvor jeg fik en prøve af den kølende BIOFREEZE ® creme. Omgående mærkede jeg virkning......Selvfølgelig fjerner det ikke fuldstændigt smerterne af mit piskesmæld. Men det lindrer mig helt fantastisk i min hverdag." Ole Brogaard Hansen, Herning...Læs mere

BIOFREEZE ® mindsker smerterne og giver bedre bevægelighed

 

"Jeg var udsat for et trafikuheld i nov. 2005. Lå på sygehus et par dage til observation for forskellige ting. Fik bl.a. hjernerystelse og piskesmæld.

 

Efterfølgende har jeg fået mange behandlinger hos en fysioterapeut.
Går stadig til træning i fysioterapien.
Ingen af delene har hjulpet mig væsentligt.

 

En dag var jeg hos Byens Bandagist i Herning hvor jeg fik en prøve af den kølende BIOFREEZE ® creme.

 

Omgående mærkede jeg virkning, det lindrede meget i mine skuldre og nakke.
Jeg fik hurtigt købt en tube,- og en mere.

 

Selvfølgelig fjerner det ikke fuldstændigt smerterne af mit piskesmæld. Men det lindrer mig helt fantastisk i min hverdag.
Det mindsker smerterne, og det giver mig en væsentlig bedre bevægelighed."

 

Ole Brogaard Hansen
Herning

Ove Stokholm, Nyborg

"Jeg fik et knæk i ryggen i lørdags......Én behandling med BIOFREEZE ® roll-on, og jeg kunne rette mig op i løbet af kort tid. Jeg har brugt det 3-4 gange siden, og er nu (onsdag) helt fri for smerter i min ryg." Ove Stokholm, Nyborg...Læs mere

Chauffør af liftbus i Odense udtaler

 

"Jeg er 51 år, og mit arbejde består i, at køre liftbus i Odense hver dag.

 

Jeg fik et knæk i ryggen i lørdags (d. 31. Januar 2009) ved en simpel bevægelse, da jeg stod bøjet ind i bagagerummet i min privatbil. Jeg kunne derefter næsten ikke bevæge mig.

 

En god ven havde en BIOFREEZE ® roll-on, som han opfordrede mig til at prøve. Jeg har prøvet mange underlige ting som skulle hjælpe på rygsmerter gennem tiden. Og det har hidtil været uden videre virkning, så det var med naturlig skepsis at jeg prøvede dette produkt. Men min skepsis blev gjort voldsomt til skamme.

 

Én behandling med BIOFREEZE ® roll-on, og jeg kunne rette mig op i løbet af kort tid. Jeg har brugt det 3-4 gange siden, og er nu (onsdag) helt fri for smerter i min ryg. Og jeg har ikke haft behov for at sygemelde mig på mit arbejde, eller få yderligere behandling."

 

Ove Stokholm
Nyborg

Stewardesse Winnie G. Kristensen

"Siden jeg har brugt BIOFREEZE ® efter en lang flyvning, er jeg et helt andet menneske. Jeg føler at BIOFREEZE ® har en stort effekt på mig." Stewardesse Winnie G. Kristensen...Læs mere

Stewardesse Winnie G. Kristensen anbefaler

 

Siden jeg har brugt BIOFREEZE ® efter en lang flyvning, er jeg et helt andet menneske.

 

Jeg føler at BIOFREEZE ® har en stort effekt på mig.

 

Efter en arbejdsdag på 12 timer er det fantastisk at bruge BIOFREEZE ®
på de muskler som er mest ømme.

 

Effekten er der direkte, så jeg må sige, at jeg er meget glad for produktet. BIOFREEZE ® er noget, som jeg har med mig i min crewbag. Jeg kan ikke undvære det.

 

Stewardesse Winnie G. Kristensen

Fysioterapeuterne fra Mølholm

"BIOFREEZE ® gel er blevet optaget i familien som en god ven, når led er stive og ømme, når vi har ondt i halsen, hovedpine eller nakken sidder fast." Lone...Læs mere

BIOFREEZE ® er blevet optaget i familien som en god ven

 

Jeg blev præsenteret for BIOFREEZE ® på Mølholm af fysioterapeuten.

 

Lige da den noget friske brise sprang frem, tænkte jeg simpelthen ÅH NEJ.

 

Duften forsvandt samtidig med at virkningen kom. En dejlig varme og super smertelindring sætter ind på de indsmurte steder.

 

BIOFREEZE ® gel er blevet optaget i familien som en god ven, når led er stive og ømme, når vi har ondt i halsen, hovedpine eller nakken sidder fast.

 

Skal bare påføres de aktuelle steder, så slår virkningen ind i løbet af 10 min.

 

Venlig hilsen
Lone

67-årig gigtpatien, Elisabeth, Frederiksberg

"Virkningen øges for hver gang, jeg bruger BIOFREEZE ®." 67-årig gigtpatient, Elisabeth, Frederiksberg...Læs mere

Virkningen af BIOFREEZE ® øges for hver gang

 

Kære BIOFREEZE ® Danmark.

 

Min ankel er stadig hævet, men smerterne forsvinder, når jeg smører BIOFREEZE ® gel på. Jeg har i øvrigt bemærket, at virkningen øges for hver gang, jeg bruger BIOFREEZE ®.

 

67-årig gigtpatient, Elisabeth, Frederiksberg

Helle S. Nielsen, Kitajaur Järnveägs Station, Lapland

"Jeg har nu haft konstante nakke problemer i 18 år og har i den tid ikke kunnet dreje hovedet helt til venstre. Der var stop ca. halvejs.......Han gav mig en tube med BIOFREEZE ® gel og sagde jeg skulle prøve at smøre det på min hals. Jeg tænkte ja ja, det kan jo ikke skade, der var jo ingen farlige ingredienser i produktet.......Min overraskelse var stor da jeg efter 5 dage kunne dreje hovedet helt til venstre. Det knaser stadig i nakken når jeg drejer hovedet, men stoppet og smerten er stort set væk. Jeg bruger nu BIOFREEZE ® gelen forebyggende 3-4 dage om ugen." Helle S. Nielsen, Kitajaur Järnveägs Station, Lapland...Læs mere

BIOFREEZE ® i Lapland

 

Under mit arbejde som socialrådgiver var der mange og lange telefon samtaler. Det her er tilbage til midten af 90'erne og der var ingen headset, så telefonrøret blev klemt fast mellem venstre skulder og øret, så at højre arm var ledig til at skrive med.

 

I forvejen har jeg i mange år haft små problemer med nakken efter et par styrt med hest.

 

Efter flere års telefonsamtaler på den måde begyndte jeg at få problemer med store muskelknuder og stivhed i nakken. Jeg gik til kiropraktor og det hjalp et par gange, men efter en behandling fik jeg en lammelse i hele venstre side af ansigtet og halsen. Det viste sig, at med de skader jeg havde i nakken skulle jeg aldrig være gået til behandling hos en kiropraktor.
Efter dette har jeg aldrig modtaget anden behandling.

 

I 2001 flyttede vi til Lapland i Nord Sverige og driver en lille Cafe og samtidig laver jeg meget håndarbejde som jeg sælger i cafeen og nu i min webbutik www.kitajaurbutikken.se.

 

Det betyder uhensigtsmæssige holdninger med nakken når jeg syr og når det er årstid for snerydning på tagene.

 

Jeg har nu haft konstante nakke problemer i 18 år og har i den tid ikke kunnet dreje hovedet helt til venstre. Der var stop ca. halvejs.

 

I vinter fik jeg besøg af en god ven fra Det Danske Militær, som skulle på øvelse her oppe og vi diskuterede så diverse skavanker man får med alderen når man arbejder.
Han gav mig en tube med BIOFREEZE ® gel og sagde jeg skulle prøve at smøre det på min hals.
Jeg tænkte ja ja, det kan jo ikke skade, der var jo ingen farlige ingredienser i produktet.

 

Jeg testede og blev lidt overrasket over, at der hvor jeg havde tydelige muskel knuder blev det hurtigt varmt og jeg kunne mærke musklerne pumpede. På steder hvor der åbenbart ikke var nogle skavanker føltes det bare koldt et øjeblik.

 

Min overraskelse var stor da jeg efter 5 dage kunne dreje hovedet helt til venstre.  Det knaser stadig i nakken når jeg drejer hovedet, men stoppet og smerten er stort set væk. Jeg bruger nu BIOFREEZE ® gelen forebyggende 3-4 dage om ugen.

 

Nu afventer jeg så vinterens tunge snerydning på 120 m2 tag. Med hjælp fra BIOFREEZE ® håber jeg, at jeg måske kan slippe for de værste rygsmerter.

 

Ja, jeg beklager at det her lyder som en dårlig reklame som jeg fik betalt en masse penge for. Men nej, jeg havde ingen idé om dette produkt, men nu vil jeg forsøge at få det som et produkt i min cafe til ømme vandrere til sommer.

 

Helle S. Nielsen
Kitajaur Järnveägs Station
www.kitajaurbutikken.se

Palle Christensen, Hjørring

Jeg var hos min kiropraktor tre gange til behandling, hvor jeg fik smurt BIOFREEZE ® på det behandlede område. En fantastisk kølende, varmende og smertelindrende effekt.......BIOFREEZE ® kompenserer for at reducerer mine smertestillende piller. Så mit pilleforbrug er reduceret. BIOFREEZE ® er samtidig billigere, effektivt og bedre for helbredet. Så min hverdag er blevet nemmere med BIOFREEZE ®." Palle Christensen, Hjørring...Læs mere

Min hverdag bliver nemmere med BIOFREEZE ®

 

Første gang jeg stiftede bekendtskab med BIOFREEZE ® var i 2009, ved et besøg hos min kiropraktor. Jeg var hos min kiropraktor tre gange til behandling, hvor jeg fik smurt BIOFREEZE ® på det behandlede område. En fantastisk kølende, varmende og smertelindrende effekt. Jeg besluttede mig for at købe en tube med.

 

Denne tube har jeg været utrolig glad for mange gange.

 

Har brugt BIOFREEZE ® til min skulder efter et cykelstyrt. Endnu engang kunne gelen tage smerterne. Har brugt det til mit knæ efter en påkørsel. Specielt om vinteren når det er koldt, få jeg ondt i knæet, så må jeg smører knæet med gelen, og det kan tage mine smerter.

 

Har lige været faldet om og brækket et ribben og fået et ordentligt slag på venstre side af brystkassen. Har aldrig haft så mange smerter før. Kan ikke sidde, ligge, eller gå uden at have smerter. Har fået smertestillende piller, men det er ikke altid nok. Så jeg bruger min BIOFREEZE ® til at smører mig fra nakken og venstre side af brystkassen hvor jeg har mange smerter. En dejlig kølende fornemmelse mærkes hurtigt.

 

BIOFREEZE ® kompenserer for at reducerer mine smertestillende piller. Så mit pilleforbrug er reduceret. BIOFREEZE ® er samtidig billigere, effektivt og bedre for helbredet. Så min hverdag er blevet nemmere med BIOFREEZE ®.

 

Palle Christensen
Hjørring

Birgit Nielsen, Nordborg

"Tusind tak for jeres super gode produkt BIOFREEZE ®.......BIOFREEZE ® arbejder i dybden, og hjælper derved mine muskler til at slappe mere af under mit daglige arbejde, og jeg har derfor ikke så mange smerter når jeg kommer hjem." Birgit Nielsen, Nordborg...Læs mere

Jeg bruger BIOFREEZE ® hver dag

 

Hej  Yourcare.

 

Tusind tak for jeres super gode produkt BIOFREEZE ®.

 

Jeg bruger produktet BIOFREEZE ® hver dag på mit arbejde.
Jeg smører det på skulder og overarm, da jeg har rigtig mange smerter hvis jeg ikke bruger BIOFREEZE ®.
Daglig brug af BIOFREEZE ® gør at jeg ikke så tit skal til kiropraktor med min arm og skulder.

 

BIOFREEZE ® arbejder i dybden, og hjælper derved mine muskler til at slappe mere af under mit daglige arbejde, og jeg har derfor ikke så mange smerter når jeg kommer hjem.

 

Jeg bruger både BIOFREEZE ® i roll-on og på tube. Jeg smører med tuben om morgenen inden jeg tager på arbejde, og har roll-on med i tasken i tilfælde af at jeg får brug for lidt ekstra i løbet af dagen.

 

Birgit Nielsen
Nordborg

BIOFREEZE ® med på farten, Anne

"Jeg har givet min svigerdatters mor nogle prøver på BIOFREEZE ®, hun lider af en sjælden gigt sygdom og får meget hurtigt problemer med at gå og ondt i knæene.......Det hjælper hende fantastisk, hun tager BIOFREEZE ® med i tasken." Anne...Læs mere

BIOFREEZE ® med på farten

 

Jeg har givet min svigerdatters mor nogle prøver på BIOFREEZE ®, hun lider af en sjælden gigt sygdom og får meget hurtigt problemer med at gå og ondt i knæene.

 

Det hjælper hende fantastisk, hun tager BIOFREEZE ® med i tasken og når hun får problemer tager hun 10 minutters pause, smører på, og så kan hun klare resten af turen.

 

Det betyder, at hun ikke aflaster knæene forkert, når hun er ved at blive træt, og hun undgår at problemerne brede sig til hofter og ryg.

 

Mange hilsner
Anne

Line Baarsch

"Silvana Support ® hovedpuden har hjulpet mig af med mine slemme migræneanfald." Line Baarsch...Læs mere

Silvana Support ® hovedpuden har hjulpet mig af med mine slemme migræneanfald

 

Jeg har i en del år lidt af migræne og til tider meget dårlige skuldre. Selvom jeg dyrker sport og går meget op i at strække ud i mine muskler, ville min ømhed bare ikke gå væk.

 

Når det var aller værst endte jeg ofte hos vagtlægen med migræne anfald, som ofte kunne vare i op til 24 timer. Det var meget ubehageligt, da jeg ikke kunne andet end at ligge ned og helst i et mørk og køligt soveværelse. Det sugede alt energi ud af mig når jeg fik de anfald.

 

På et tidspunkt bliver jeg så henvist til en fysioterapeut, der skal hjælpe mig yderligere med øvelser osv. for at undgå mine migræneanfald og ømme skuldre. Det hjælper lidt, men jeg er stadig plaget af migræne. På et tidspunkt siger min fysioterapeut at det kan ikke passe, at jeg, som dyrker roning, en sport hvor man bruger hele kroppen, kan have så mange migræne anfald.

 

Derfor begynder hun at tænke på, om det kan være min seng eller pude. Da jeg stadig er studerende og ikke lige har råd til en ny seng, foreslår hun at jeg prøver at skifte min ellers gode dunpude ud med en ergonomisk hovedpude, der hjælper kroppen med at rette sig til, når man sover.

 

Jeg var skeptisk, da jeg havde prøvet den slags puder før, dog som en fast pude. Hun fortæller mig at hun har hørt om disse Silvana Support ® puder, hvor man selv kan regulerer dem alt efter hvor hård eller blød man vil have dem. Det synes jeg lyder mere som noget jeg kan bruge. Derfor køber jeg mig min første Silvana Support ® pude i sommeren 2011.

 

Jeg må sige at siden jeg har fået den pude kan jeg slet ikke sove med andre puder. Det er helt pinligt nogen gange at jeg kommer slæbende med min pude, når jeg skal på ferie, men hvis jeg ikke sover med den, kan jeg straks mærke en forskel navnligt i mine skuldre. Migrænen er næsten væk efter jeg er begyndt at bruge puden. Jeg har ikke haft ét slemt migræneanfald siden og nu kan jeg mærke når den er på vej og det kan jeg hurtigt tage i opløbet med almindelige hovedpinepiller eller treo.

 

Før måtte jeg tage ret stærke receptpligtlige piller, som også gjorde mig enormt træt, når jeg tog dem. Jeg er lykkelig for, at jeg siden jeg skiftet pude ikke har haft brug for stærke piller eller mange ture hos min fysioterapeut. Besøg ved hende nu, er kun med fokus på min kropsholdning og hvordan jeg bruger min krop bedst når jeg dyrker min sport.

 

Håber alle derude som måske lider af lignede problemer, vil overveje at skifte pude. Det har virkelig ændret mit liv radikalt.

 

Line Baarsch

Lasse Bang Magnussen, Vejle

"Jeg har ALDRIG sovet så godt som efter jeg fik min YourCare Body pude, ikke engang før jeg fik dårlig ryg.......Jeg håber at andre kan få lige så stor glæde af den som jeg selv har! YourCare Body puden får hermed mine BEDSTE anbefalinger...Læs mere

YOURCARE BODY PUDE

 

Jeg er 35 år, har arbejdet som brandmand i 13 år og har haft rigtig dårlig ryg i snart 2 år.

 

Jeg har købt en YourCare Body pude og den har "reddet" mit liv!

 

Jeg har ALDRIG sovet så godt som efter jeg fik min YourCare Body pude, ikke engang før jeg fik dårlig ryg. Den giver mig den bedste støtte og afslapning om natten, hvilket betyder at ryggen er lidt lettere at have med at gøre i hverdagen!

 

Puden er formet som et U. Jeg ligger i den som et omvendt U. Dvs. jeg bruger "bunden" af U'et som hovedpude og enderne støtter op om ryg og ben.
Jeg har det bedst i ryggen når jeg ligger med mine ben en smule bøjet. Her er YourCare Body puden også perfekt, da enderne snildt bøjes ind under knæhaserne.

 

Når jeg ligger på siden lægger jeg den ene af enderne af puden ind imellem mine ben, hvilket gør, at presset i ryggen aftager GANSKE betragteligt.

 

Jeg håber at andre kan få lige så stor glæde af den som jeg selv har!
YourCare Body puden får hermed mine BEDSTE anbefalinger.

 

PRØV DEN!!!!

 

Lasse Bang Magnussen
Vejle

YOURCARE BODY PUDE, Birgitte

YOURCARE BODY PUDE TIL POSTTRAUMATISK STRESS PATIENT "Den giver virkelig en dejlig tryghed og jeg føler, at jeg ligger godt beskyttet med den. Jeg finder en god ro og har faktisk sovet bedre i den tid, jeg har haft den." Birgitte...Læs mere

YOURCARE BODY PUDE TIL POSTTRAUMATISK STRESS PATIENT

 

Som lovet lige en tilbagemelding på den fine YourCare Body pude.

 

Det er jo en fantastisk pude, der har indtaget min seng.

 

Den giver virkelig en dejlig tryghed og jeg føler, at jeg ligger godt beskyttet med den. Jeg finder en god ro og har faktisk sovet bedre i den tid, jeg har haft den. Jeg sover stadig ikke længe ad gangen, men får alligevel en bedre søvn, når jeg sover, føler jeg.

 

Birgitte

FIBROMYALGI PATIENT SOVER PÅ YOURCARE BODY PUDE, Susanne Krog

"Uanset om der har været tale om et hvil i løbet af dagen eller en længere søvn om natten, har puden haft en markant og mærkbar betydning. Når jeg en sjælden gang ikke har kunnet bruge puden, har min søvn været mærkbart anderledes; overfladisk og afbrudt af smerter!" Susanne Krog...Læs mere

FIBROMYALGI PATIENT SOVER PÅ YOURCARE BODY PUDE

 

Jeg har nu i snart et år haft stor glæde af min YourCare Body pude.

 

En dag i foråret 2013 lagde jeg mig lydigt på fysioterapeut-briksen uden at vide, at min verden med ét blev forandret. Jeg var ikke opmærksom på, at jeg lagde mig i en YourCare Body pude, men min krop signalerede til min hjerne, at der var tale om noget ganske særligt. Mine smertende, spændte muskler blev i løbet af få sekunder afslappede på en ny måde. Jeg var nærmest chokeret!

 

Det blev et vendepunkt for mig. Jeg måtte anskaffe mig en YourCare Body pude. Den har siden omkranset mig i min seng og på terrassen om sommeren under stjernehimlen; den har været med mig på familiebesøg og ferierejser i ind- og udland.

 

Uanset om der har været tale om et hvil i løbet af dagen eller en længere søvn om natten, har puden haft en markant og mærkbar betydning. Når jeg en sjælden gang ikke har kunnet bruge puden, har min søvn været mærkbart anderledes; overfladisk og afbrudt af smerter!

 

Måske reagerer man forskelligt på brug af puden. Min reaktion har helt igennem være positiv! Jeg bruger den i rygleje eller på siden, og jeg bruger den som en mægtig pude under et ben eller en arm. Uanset giver den min krop en støtte og afspændthed, der medfører mærkbart færre smerter. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogen side kunne drømme om at sove uden den

 

Susanne Krog

MIGRÆNE FRI, Christian

"Min migræne opstår næsten altid fordi jeg ligger forkert med nakken, og det udløser mellem 10-12 migræneanfald om måneden. Jeg købte Silvana Support ® "Emerald" hovepuden online via Søvn & Comforts hjemmeside, for ca. 1 ugen siden. Og har kun haft migræne 2 gange på den uge, så puden har afhjulpet mine migræneanfald meget." Christian...Læs mere

MIGRÆNE FRI

 

Jeg har haft migræne de sidste ca. 20 år som kommer fra nakken. Jeg har prøvet alle mulige behandlinger uden resultat. Desuden har jeg prøvet mange forskellige hovedpuder, som heller ikke rigtigt har kunne afhjælpe migrænesmerterne.

 

Min migræne opstår næsten altid fordi jeg ligger forkert med nakken, og det udløser mellem 10-12 migræneanfald om måneden. Jeg købte Silvana Support ® "Emerald" hovepuden online via Søvn & Comforts hjemmeside, for ca. 1 ugen siden. Og har kun haft migræne 2 gange på den uge, så puden har afhjulpet mine migræneanfald meget.

 

Til dem som aldrig har haft migræne, skulle forestille sig tømmermænd og så gange det med 4-5 gange, så har man smerten ved migræne, så de dage uden migræne er guld værd for mig.

 

Venligst fra Christian

UDEN HOVEDPINE OG MERE UDHVILET OM MORGENEN, Bente Gudnitz

"Jeg er i mange måneder (måske 6 måneder) vågnet hver morgen med hovedpine i baghovedet, og denne hovedpine forsvandt fuldstændig efter den 1. nat med min nye hovedpude Silvana Support ®. Jeg har ikke siden døjet med hovedpine og jeg føler mig derfor også mere udhvilet om morgenen." Bente Gudnitz...Læs mere

UDEN HOVEDPINE OG MERE UDHVILET OM MORGENEN

 

Tilfreds Silvana Support ® kunde - der har handlet ved SengeSpecialisten Egå, udtaler:

 

"Jeg er i mange måneder (måske 6 måneder) vågnet hver morgen med hovedpine i  baghovedet, og denne hovedpine forsvandt fuldstændig efter den 1. nat med min nye hovedpude Silvana Support ®. Jeg har ikke siden døjet med hovedpine og jeg føler mig derfor også mere udhvilet om morgenen."

 

Med venlig hilsen
Bente Gudnitz

PUDEFRYD med Silvana Support ® Hovedpuden, Anne

"Ikke en eneste gang er jeg vågnet med hovedpine midt om natten efter jeg begyndte at sove med jeres skønne hovedpude. Den har virkelig hjulpet mig til bedre hvile i nakken, og i hele piskesmælds området." Anne...Læs mere

PUDEFRYD med Silvana Support ® Hovedpuden
 

Kære YourCare / Silvana Support ® importør,

 

I skal lige have en glad pude-tilbagemelding.
Ikke en eneste gang er jeg vågnet med hovedpine midt om natten efter jeg begyndte at sove med jeres skønne hovedpude. Den har virkelig hjulpet mig til bedre hvile i nakken, og i hele piskesmælds området.

 

Min mand duer ikke til hovedpuder generelt, men jeg sendte den anden med min søn hjem, for han har en skævhed i ryggen. Men ak, min svigerdatter, som har tre diskusprolapser, hvoraf den ene sidder i nakken, erobrede den med det samme, og det har ikke været muligt at vriste den fra hende siden! Hun siger hun aldrig tidligere har kunne finde en ordentlig hovedpude, men denne her hjælper hende til at slappe af, og hun har fået færre spændinger i skulderne. Det er da fantastisk!

 

Mange kærlige hilsner,
Anne

En tak til svigermor, Ann-Katrine

"Jeg har haft diskusprolapser i nakken og skuldrene.......På den ene eller anden måde er jeg ofte vågnet op, mere stiv og øm, end da jeg gik i seng. Jeres pude lader derimod til at være helt perfekt! Jeg ligger godt, i alle stillinger og vågner op uden spændinger." Ann-Katrine...Læs mere

En tak til svigermor

 

Mit navn er Ann-Katrine og jeg er Anne's svigerdatter. Hun var så sød at give med en af jeres hovedpuder med hjem for noget tid siden og jeg er simpelthen så glad for den!

 

Jeg har haft diskusprolapser i nakken og skuldrene og har siden haft meget svært ved at finde en behagelig hovedpude: Enten er de for store og hårde, eller også for små og slatne.

 

På den ene eller anden måde er jeg ofte vågnet op, mere stiv og øm, end da jeg gik i seng. Jeres pude lader derimod til at være helt perfekt! Jeg ligger godt, i alle stillinger og vågner op uden spændinger.

 

Jeg er rigtig begejstret for den og sender hver morgen en tak mod svigermor for den:)

 

Mvh Ann-Katrine

Esther Staal, Skjern

"Silvana Support ® puden har gjort, at jeg er kommet af med en hovedpine.......Jeg kan kun give puden min bedste anbefaling." Esther Staal, Skjern...Læs mere

Silvana Support ® puden har gjort, at jeg er kommet af med en hovedpine

 

Jeg vil meget gerne anbefale Silvana Support ® puden. Den har gjort at jeg er kommet af med en hovedpine, jeg har døjet med i længere tid, puden har samtidig en fantastisk god form, idet den har en skulderkontur, der gør at man ligger dejligt.


Jeg kan kun give puden min bedste anbefaling.


Esther Staal, Skjern

Sportsudøver Jan Holmelund

"Da 55-årige Jan Holmelund for en måned siden løb sin sidste kilometer af Odder Halvmaraton, fik han pludselig smerter i højre lyske.......Før Jan cyklede hjem, smurte han sin lyske ind i BIOFREEZE ®.......Smerterne blev færre og færre, og de var helt væk efter godt er døgn." Sportsudøver Jan Holmelund...Læs mere

BIOFREEZE ® tog smerten

 

Da 55-årige Jan Holmelund for en måned siden løb sin sidste kilometer af Odder Halvmaraton, fik han pludselig smerter i højre lyske – det gjorde ondt hver gang højre fod kom i jorden. ”Jeg kunne næsten ikke gå da jeg var kommet i mål, og det blev absolut ikke bedre af at blive kold”, siger han.


Før Jan cyklede hjem, smurte han sin lyske ind i BIOFREEZE ®, som han havde medbragt fordi produktet tidligere havde lindret hans muskelømhed.


”Det samme gentog jeg inden sengetid og næste morgen. Smerterne blev færre og færre, og de var helt væk efter godt er døgn", fortæller en glad Jan Holmelund.


Interview af Marianne Nørup
Redaktør på Krop & Fysik Magasinet
http://kropogfysik.dk/

Motions Cykelrytter Henrik Hugger

"En forårsmorgen havde jeg et uheldigt sammenstød med en bakkende lastbil og fik min lårmuskel læderet, jeg fik et enormt trælår.......Uden BIOFREEZE ® havde jeg ikke været i stand til at køre de daglige motionsture på cyklen." Motions Cykelrytter Henrik Hugger...Læs mere

Uden BIOFREEZE ® havde jeg ikke været i stand til at køre de daglige motionsture på cyklen

 

Jeg cykler hver morgen fra min bopæl til min arbejdsplads, en lille tur på ca. 20 km.
En forårsmorgen havde jeg et uheldigt sammenstød med en bakkende lastbil og fik min lårmuskel læderet, jeg fik et enormt trælår. Lårmuskelen hævede og var enormt ømt.

Jeg smurte med BIOFREEZE ® hver morgen og eftermiddag. Kort tid efter hver indsmørringen forsvandt ømheden og stivheden i lårmusklen, i en sådan grad, at jeg var i stand til at udholde de daglige motionscykelture, selvom lårmusklen var øm og opsvulmet. Uden BIOFREEZE ® havde jeg ikke været i stand til at køre de daglige motionsture på cyklen.

Med venlig hilsen og stor tak til YouCare.

Henrik Hugger

Hanne Glindhart - Sclerosepatient

"Jeg er ramt af sygdommen sclerose og har altid smerter i lægmusklerne.......BIOFREEZE ® har været en stor hjælp." Hanne Glindhart...Læs mere

BIOFREEZE ® har været en stor hjælp

 

Jeg, Hanne Glindhart, vil gerne udtale mig om produktet BIOFREEZE ®.

Jeg er ramt af sygdommen sclerose og har altid smerter i lægmusklerne. Jeg er begyndt at smøre BIOFREEZE ® på lægmusklerne inden jeg skal sove. Det har været en stor hjælp, da jeg nu kan sove uden smerter i lægmusklerne.

BIOFREEZE ® er et fantastisk produkt jeg også har anbefalet til min veninde.

Med venlig hilsen Hanne Glindhart

 

Sundhedsplejerske Anette Straadt - www.aebleboern.dk

BIOFREEZE® var med til folkemusik stævne ved Præstø Fjord. "Med BIOFREEZE® fik jeg hjulpet diverse overanstrengelser og vrid i Samarit-teltet." Sundhedsplejerske Anette Straadt...Læs mere

BIOFREEZE® var med til folkemusik stævne

 

Til folkemusik over Præstø Fjord blev der danset og spillet døgnets 24 timer i 4 dage og nætter.

Med BIOFREEZE® fik jeg hjulpet diverse overanstrengelser og vrid i Samarit-teltet, så alle kunne danse videre og nyde stævnet.

 

Det var en kæmpe hjælp at kunne give en prøve med, så den uheldige selv kunne smøre igen lidt senere.

 

Alle var super glade over at kunne få hjælp og meget imponerede over hvor hurtig og effektivt BIOFREEZE® virker.

 

1000 tak til BIOFREEZE®!!!

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske - ÆBLEBØRN

 

Pernille Ø. Bjerregaard

"Jeg vil bare sige, at jeg er dybt taknemmelig for jeres BIOFREEZE® gel, som har hjulpet mig med min migræne." Pernille Ø. Bjerregaard...Læs mere

Migræne igennem 10 år


Jeg vil bare sige, at jeg er dybt taknemmelig for jeres BIOFREEZE® gel, som har hjulpet mig med min migræne. Jeg har døjet med migræne i 10 år, og har taget medicin hver gang jeg har fået det. Men efter jeg er begyndt at komme et tyndt lag i panden når jeg har fået migræne, har det hjulpet mig så meget, at jeg ikke hver gang skal tage medicin mod migrænen, men kun en gang i mellem. Jeg kan kun varmt anbefale jeres produkt til folk der døjer med migræne.


Med venlig hilsen
Pernille Ø. Bjerregaard

Cykelrytter Paul Albæk

"Alt i alt synes jeg det er en rigtig god creme, som jeg gerne vil anbefale samt også gerne selv vil bruge." Cykelrytter Paul Albæk...Læs mere

OXD – Hudbeskyttende vaseline

 

Så har jeg testet din nye buksecreme. Jeg har kørt ca. 1000 km og tuben er nu tom.

Tilbagemelding:
Cremen fås i en praktisk tube, som gør det nemt at bruge. Det er lettere at dosere cremen, samt cremen er ikke mast ud i hele hånden, som hvis man bruger en creme fra en dåse. Cremen smører godt og man føler ikke at man er fuldstændig indsmurt. Endvidere er det behageligt at der ikke er mentol i cremen, hvilket igen gør at man ikke lægger mærke til cremen.

Cremen er blevet testet på ture op til fem timer i 28-30 grader og jeg har ikke på noget tidspunkt tænkt at jeg er ved at "køre tør". Derimod synes jeg stadig at min hud er blød og smidig selv efter jeg har været i bad. Jeg har også testet det i regnvejr, igen her ingen problem med at cremen bliver vasket ud af vandet, men at det smører rigtig godt.

Alt i alt synes jeg det er en rigtig god creme, som jeg gerne vil anbefale samt også gerne selv vil bruge. Dog har jeg ikke testet den over en lang løbsdistance, men jeg tror det bliver en succes.

 

Cykelrytter Paul Albæk

Team Rynkeby Sønderjylland

"Vi havde en super tur til Paris, og cykelrytterne roste den virkning de fik ved at bruge vaselinen." Team Rynkeby Sønderjylland...Læs mere

OXD – Hudbeskyttende vaseline

 

Team Rynkeby Sønderjylland takker for de dejlige produkter, som du har sponsoreret til os.

Specielt var vaselinen helt fantastisk. Vi havde en super tur til Paris, og cykelrytterne roste den virkning de fik ved at bruge vaselinen.

 

Cykelrytter Svend Hansen, Kaptajn på Team Rynkeby Sønderjylland

Cykelryttere Erik og Peter

"OXD har vist sig at være et fantastisk produkt." Cykelryttere Erik og Peter...Læs mere

OXD – Hudbeskyttende vaseline

- USA på tværs på cykel 2016, 5.238 km på 4 1/2 uge. 

Og hvad med BUKSEFEDT? Her i skrivende stund, den 1. august 2016 er der nu også sat et flueben ud for dette punkt. YourCare er medsponsor på turen, og for YourCare har vi testet OXD på vores mange træningsture. Cykelture på mellem 75 og 200 km.

OXD har vist sig at være et fantastisk produkt. OXD er nemt at påføre, og har vist sig meget holdbart, især på de længere/lange cykelture. Vi vil fortsat benytte OXD til vores træningsture, ligesom OXD også allerede er pakket ned og klar til turen på tværs af USA på cykel.

Tak til YourCare og OXD

Cykelryttere Erik og Peter

 

FDZ Zoneterapeut Susanne Ravn

"Sara og Jeg kan varmt anbefale BIOFREEZE ® til alle seriøse sportsfolk og deres behandler. " Kick bokser Sara Schmidt Sørensen og FDZ Zoneterapeut Susanne Ravn....Læs mere

FDZ Zoneterapeut Susanne Ravn: BIOFREEZE ® er en god hjælp i min behandling af Kick bokser Sara Schmidt Sørensen

 

Sara Schmidt Sørensen startede ved mig i Januar 2015 pga. smerter i kroppen efter træningen.
Hun følte at hendes krop ikke kunne nå at genopbygge inden den næste træning.
Sara er her 17 år og træner Kick Boksning på høj plan.
Smerterne er mest i ben og fødder pga. at meget af træningen foregår oppe på tæerne.
Jeg masserer hendes ben og med zoneterapien arbejder jeg især med lympfe systemet, musklerne og mave/milt da Sara er på en kostplan som skal opbygge hendes muskler yderligere.

Vi snakker også om hvad hun selv kan gøre og jeg fortæller om BIOFREEZE ® og anbefaler hende at bruge det både før og efter træningen.
Sara får 3 behandlinger i 2015 og hun føler at behandlingen og hendes hjemme behandling med BIOFREEZE ® gør en stor forskel for hende.
I 2016 kommer Sara kun forbi når der er akutte problemer - den daglige vedligehold klare BIOFREEZE ® :-)
Maj 2017 starter Sara igen ved mig i et behandlingsforløb. Hun er meget spændt i musklerne på bagsiden af kroppen og hendes fødder er tydeligt i gripe-stilling. Hun er i alarmberedskab! Kroppen er klar til kamp - også på hendes fridage.

Sara er i en meget travl periode. Dansk KickBoxing Forbund har lige udtaget hende til Landsholdet og hun skal til VM til efteråret.
Hun ligger pt. nr. 16 på Wako verdensranglisten for senior Kick-light - 55 kg.
Samtidig med det, læser hun til eksamen HHX i Esbjerg med støtte fra Team Danmark.
Hun træner 6 dage om ugen - svømning, kamptræning  eller motionstræning.
Igen er BIOFREEZE ® en god hjælp i min behandling.

Sara får en afstressende massage af kroppen og med zoneterapien ligger jeg også meget vægt på nervesystemet, fordøjelsen og Lever og Nyre.
Kulden og derefter varmen fra BIOFREEZE ® er med til at få kroppen til at slappe af og jeg anbefaler den også i forbindelse med sengetid.
Sara mærker hurtig fremgang i tingene og vi vælger denne her gang at fortsætte samarbejdet med faste behandlinger, så hun ikke når at blive så belastet igen.
Sara er blevet HHX student fra Rybners i Esbjerg med et meget flot gennemsnit. Hun vil gerne læse HA jur.
Hun skal med til VM i Budapest November og Landsholdet har samling d. 3-12 november.

Sara og Jeg kan varmt anbefale BIOFREEZE ® til alle seriøse sportsfolk og deres behandler.
Hilsen FDZ Zoneterapeut
Susanne Ravn.
www.susanneravn.dk
&
Kick bokser
Sara Schmidt Sørensen.
Erik M. Jensen

"Det er en fantastisk hovedpude." Erik M. Jensen...Læs mere

Vi elsker den!

 

Min kone og jeg har købt en Silvana hovedpude hver, efter anbefaling fra Kenneth Drejer ved Sengespecialisten i Kolding.
Det er en fantastisk hovedpude, som vi ikke længere kan undvære! Vi har længe søgt efter en hovedpude, som gav støtte både når man lå på siden, samt når man lå på ryggen. Det har vi nu fundet!
Vi elsker den!
Mvh
Erik Munk Jensen
6000 Kolding
Thomas Petersen

"Denne fantastiske gel får mine muskler til at slappe af, så jeg kan kun anbefale den til alle." Thomas Petersen...Læs mere

BIOFREEZE ®​​ er en fantastisk gel til at lindre smerterne

 

Da jeg går til Fitness, og dermed får ømme muskler bruger jeg ofte BIOFREEZE ®. Denne fantastiske gel får mine muskler til at slappe af. Somme tider har jeg også fået nogle skader der har gjort, at mine muskler gør ondt, og her er BIOFREEZE ® også en fantastisk gel til at lindre smerterne. Så jeg kan kun anbefale denne gel til alle med smerter i deres muskler.

 

Venlig hilsen

Thomas Petersen

København S

 

Thue Bachmann Nielsen

"Jeg blev anbefalet at prøve jeres produkt og efter jeg har haft det på to gange, kun to gange, så er smerten væk!!!!" Thue Bachmann Nielsen...Læs mere

Jeg har gået i et stykke tid og døjet med løberknæ

 

Hej yourcare.
Ville lige skrive og fortælle om min oplevelse efter at have prøvet BIOFREEZE ®.
Jeg har gået i et stykke tid og døjet med løberknæ.  Da jeg er blevet helt forelsket i at løbe, så ville jeg gøre ALT for at få styr på det knæ. Jeg prøvede forskellige gels, is på knæet og strække ud efter jeg havde været ude og løbe, men intet hjalp, det holde bare smerten væk i et stykke tid, men smerten kom stadig igen. Så blev jeg anbefalet at prøve jeres produkt BIOFREEZE ® og efter jeg har haft det på to gange, kun to gange, så er smerten væk!!!! Jeg har løbet to Halvmarathon siden jeg prøvede jeres produkt og jeg har ikke mærket til noget som helst smerte eller irritation siden. Jeg er så taknemmelig for at have prøvet jeres produkt/vidundermiddel!!

Min far havde også døjet med et dårligt knæ og han prøvede også BIOFREEZE ® med samme resultat for ham, smerten forsvandt efter bare to gange og han købte en tube af jeres produkt to dage efter han prøvet det for første gang.

Så jeres produkt BIOFREEZE ® er bestemt noget som jeg vil anbefale til alle som jeg kan.
Endnu engang tusinde tak for dette fantastiske produkt!!!

M.v.h Thue Bachmann Nielsen - En utrolig tilfreds BIOFREEZE ® kunde og super glad løber.
Vera Brander - Daglig leder i GOK Brædstrup

"Det er det første præparat, der har hjulpet mig specifikt, uden at skulle tage stærke smertestillende piller." Vera Brander - Daglig leder i GOK Brædstrup...Læs mere

Jeg behøver ikke at tage stærke smertestillende piller

 

Hej YourCare.
Som aftalt giver jeg hermed tilbagemelding på BIOFREEZE ® fra bestyrelsesmedlemmer i GOK Brædstrup.
To af bestyrelsen kendte allerede og brugte produktet i forvejen, vi andre blev glædelig overrasket over effekten.

Jeg selv brugte det på det ene lår/ben efter en rygoperation.
Det er det første præparat, der har hjulpet mig specifikt, uden at skulle tage stærke smertestillende piller.
Desuden kan jeg forstå på mine døtre at det bliver anvendt, når de har konsulteret deres kiropraktor i Horsens.
  

Venlig Hilsen Vera Brander
Daglig leder i GOK Brædstrup