alt-til-klinik

 

 

Hygiejne, rengøring og dagligdags artikler til klinikken

 

Alt til drift af jeres klinik
Vi har nu udvidet vores produktsortiment og kan derfor tilbyde alle produkter, som skal bruges til drift af klinikker som fx kiropraktorer, fysioterapeuter, massører og alternative behandlere. Ikke nok med, at vi nu kan favne bredere end før, alle vores produkter er nøje udvalgt, så vi altid sikrer vores kunder en høj kvalitet og skånsomhed for dem selv og miljøet - læs mere nederst på denne siden. Med os som del- eller totalleverandør sikrer i jer kvalitet og har i spørgsmål, brug for vejledning eller ønsker at bestille, så er vi altid kun én opringning væk på 86540058


De nye produkter vi her udvider med, spænder bredt og er som fællesnævner til brug i dagligdagen. Så foruden levering af de helt specifikke produkter, som det kræver at drive din behandling, kan vi nu også servicere jer med hygiejne-, rengøringsartikler og kaffe. Herunder findes produkter som fx hånddesinfektion, dispensere, sæbe, affaldsspande, toiletpapir, universalrengøring, termokander, kaffe, te og meget mere. Alle produkterne er blevet samlet i nedenstående produktkatalog:

- Se vores nye produktkatalog her

 


Hygiejne

Af nye produkter kan vi fx nævne vores CEI certificerede hånddesinfektion med 85% ethanol - fås i pumpeflaske og til vores tråddispenser. Svanemærket produkter uden parfume som cremer, shampoo og sæber er nu også en del af vores sortiment, samt køkkenrulle, toiletpapir, affaldsposer mv.

Se her certificeringer på vores produkter til den optimale håndhygiejne:
- CEI - Hånddesinfektion 85%
- Sikkerhedsdatablad - Hånddesinfektion 85%
- Sikkerhedsdatablad - Hånddesinfektion 85% - Gel
- Sikkerhedsdatablad - Mild
- Sikkerhedsdatablad - Handy Mild

hygiejne-til-klinik
Rengøring
Om i er til støvsugere fra Nilfisk eller fejekost og -bakke, kan vi nu hjælpe jer med det behov i skulle have. Både Astma Allergi, Blomster- og Svanemærket rengøringsartikler kan vi tilbyde, når det kommer til rengørings-, opvaske-, vaskemidler, toiletrens, maskinopvasketabs mv.

Se her vores anbefalelsesværdige WipeClean til både hygiejne og rengøring:
- WipeClean Universal Cleaning
- Sikkerhedsdatablad - WipeClean Universal Cleaning
- WipeClean Alco Free Disinfection
- CEI - WipeClean Alco Free Disinfection

rengoering-til-klinik_03
Kaffe
For mange er kaffe og te en del af det helt basale, når det kommer til at varetage medarbejdere og kunders behov. Med et bredt udvalg af termokander, kan vi sammen med tebreve, filterposer og den altid gode BKI-Luksus kaffe nu hjælpe jer med, at have noget varmt i kanden.
 
kaffe-til-klinik

 

Kvalitet og miljø

Alle vores produkter er nøje udvalgt med øje for vores kunders behov, for kvalitet og skånsomhed overfor bruger og miljøet. Dette gælder som en selvfølge også for disse nye produkter, hvor alle er blandt de mest skånsomme på markedet og kan bryste sig med godkendelser som fx Astma Allergi, Blomster-, Svanemærket og Nordisk Miljømærkning. For flere nøgleprodukter har vi ligeledes lagt deres sikkerhedsdatablad frem til rådighed, samt certificeringer fra både Central Enhed for Infektionshygiejne og Statens Serum Institut - se her alle SSI-vurderinger af hygiejne produkter.

 

 

 

miljoemaerkning-logo