varmecreme-fra-oxd1

 

OXD – Sportsserie

 

Nyheden til alle sportsudøvere, så bliv forhandler nu!
Det er os en stor glæde, at vi her i 2017 kan præsentere denne sportsserie af OXD-produkter til Danmark. OXD er udviklet til at tage hensyn til sportsudøveres velbefindende, mens de kæmper for at overvinde udfordringer og nå deres mål. OXD er sportsudøverens allierede i at holde skader på et minimum og reducere irritationer via professionel behandling af kroppens udsatte områder.

Sportsserien består af vaseline, varmecreme, shower gel, massagecreme og massageolie – alt sammen udviklet til sportssammenhæng. Sportsserien bruges allerede nu af professionelle atleter, som maratonløbene, cykelryttere, svømmere, mountainbikere, fodboldspillere, basketballspillere osv. rundt omkring i hele verden.

 

- Ring til os på tlf. 86540058  og hør mere om at blive forhandler af disse produkter, og hvordan vi kan hjælpe jer med vejledning og salgsmateriale.

 


OXD – Hudbeskyttende vaseline
Vaseline der uden parabener beskytter mod irritation og gnavesår. Masseres med nænsom hånd ind i de områder, der er mest udsat for gnavesår: underarme, inderlår, brystvorter osv. - bruges især af cykelryttere og løbere. Den hudbeskyttende vaseline kommer i en 100 ml tube.

"OXD har vist sig at være et fantastisk produkt." Cykelryttere Erik og Peter. 

"Alt i alt synes jeg det er en rigtig god creme, som jeg gerne vil anbefale samt også gerne selv vil bruge." Cykelrytter Paul Albæk.

- Læs uddybelser og flere anmeldelser her
vaselina_low
OXD – Intens varmecreme
Varmecreme til opvarmning og præparering af muskler for at undgå skader, når udfordringerne er fysisk krævende eller udøves under vanskelige forhold. Kan bruges til sportsmassage, hvor det masseres forsigtigt ind i det ønskede område før sport. Kan bruges overalt på kroppen og er helt uden parabener. Fås i 100 ml tube, 200 ml tube og 1000 ml dåse.
crema-de-calor_low
OXD – Neutral massagecreme
Massagecremens fugtgivende egenskaber kommer fra dets høje indhold af mineralske olier, som virker blødgørende, plejende og forbedrer cremens udbredelse på huden, så massagen bliver lettere at udføre. Massagecremen er helt uden parabener, hvilket minimerer behandlerens risiko for hånd-allergi. Kan bruges overalt på kroppen og til alle hudtyper. Fås i en 500 ml dåse og 1000 ml dåse.
 
crema-para-masaje-basics
OXD – Neutral massageolie
Neutral fugtgivende massageolie er velegnet til sportsmassage, da den er farveløs og uden duft og parabener. Produktet er baseret på mineralske og vegetabilske olier, som virker blødgørende og forbedrer massageoliens kontakt med huden, så massagen bliver lettere at udføre. Kan bruges overalt på kroppen og til alle hudtyper. Fås i 500 ml flaske og 5 liters dunk - begge med doseringspumpe.
  • aceite-neutro-masaje_1000
  • aceite-neutro-masaje_5000

 

OXD gør forskellen

Brug OXD hudbeskyttende vaseline, OXD intensiv varmecreme eller et af de andre produkter fra sportsserien - de er udviklet til at hjælpe dig som atlet. Kampen, man kæmper som sportsudøver, skal ikke være med irriteret hud, gnavesår og skader i muskler og led, men kun kampen og friheden i at presse ens krop til de ypperste præstationer.

Bliv forhandler og få det i sortiment
Om du er forhandler eller behandler, så kan sportsserien fra OXD blive en del af dit sortiment eller behandling - her kan fx massage med OXD intens varmecremen åbne op for helt nye massagetyper.

Ring til os på 86540058 og hør mere om produkterne, mulighederne og hvordan vi kan hjælpe jer med vejledning og salgsmateriale.

 

Tekniske specifikationer

OXD – Intens varmecreme
Indhold: Aqua (vand), cetearylalkohol, glycerin, metylsalicylsyre, cetearylglykosid, kamfer, fenoxyetanol, xanthangummi, vanilylbutylæter, carbomer, caprylylglykol, natriumhydroxid.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne, slimhinder, sår eller beskadiget hud. Vask hænder efter påføring af produktet. Spørg lægen, før produktet anvendes til børn under seks år eller til gravide eller ammende kvinder. På grund af produktets egenskaber er det ikke egnet til langvarig massage. Må ikke spises. Søg toksikologisk rådgivning i tilfælde af utilsigtet indtagelse.

OXD – Hudbeskyttende vaseline
Indhold: Vaseline, medicinsk paraffinolie.
Advarsler: Kun til udvortes brug.

OXD – Neutral massagecreme
Indhold: Aqua (vand), medicinsk paraffinolie, cetylalkohol, stearinsyre, vaseline, ceteth-24, PEG-8 stearat, fenetylalkohol, caprylylglykol, ceteareth-12, natriumpolyakrylat, behenylalkohol, triethanolamin, duft.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Må ikke spises. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

OXD – Neutral massageolie
Indhold: Medicinsk paraffinolie, kapryl/kaprisk triglycerid.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Må ikke spises. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

Lovgivningsmæssige oplysninger
OXD CARE, S.L.U. garanterer, at dette produkt er i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 1223/2009 om kosmetiske produkter, og at det er fremstillet og kvalitetssikret i henhold til ISO 22716.

 

 

 

oxd-cykelrytter.jpg

oxd-triathlon.jpg