Silvana Support ® hovedpuderne produceres og markedsføres i fem forskellige hårdheder

 

Er du privateperson, som leder efter en forhandler? - Følg dette link

 


 

Silvana Support ® GRENAT 50 x 65 cm

Lav og blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. Velegnet i kombination med bløde madrasser.

Silvana Support ® SAPHIR 50 x 65 cm

Blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. "En god begynderpude", til personer der ikke før har ligget på en ergonomisk hovedpude.

Silvana Support ® EMERALD 50 x 65 cm

Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel.

Silvana Support ® FLUORINE 50 x 65 cm

Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld, blandet med bambusfibre i den øverste pudedel (samme højde som Emerald, dog lidt mere fast i nakkestøtte og pudefyld).

Silvana Support ® CRISTAL 50 x 65 cm

Fast pude med hård latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i øverste pudedel.

 

 

Produktbeskrivelse

 

Er du i tvivl om, hvilken pude der passer til din kunde/klient, så klik på dette link: Silvana Support pudeguide

Ellers er du, som ny kunde hos os eller mangeårig Silvana Support ® forhandler, altid velkommen til at kontakte os for at få aftalt en dato for en produktpræsentation.

 

Specialsyet pudebetræk
For at beskytte puden mod sved og varme anbefales Silvana Support ® specialsyet hovedpudebetræk. Ved at benytte dette sikrer man sig at puden beskyttes ekstra godt, hvorved puden får mulighed for en længere levetid.

 

Behandling af Silvana Support ® hovedpuden
Har din kunde/klient tidligere ligget på en formstøbt pude, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at Silvana Support ® puden bør ryste dagligt samt luftes med jævne mellemrum – ikke i direkte sol og gerne under halvtag. Dermed giver du din Silvana Support ® pude et "godt liv" og mulighed for at "trække vejret", så fibrene puffer op. Denne behandling kan mindske behovet for vask. Bemærk venligst, at producenten kun anbefaler vask af puden ved: virus, næseblod eller opkast. Latex nakkestøtten i puderne, tåler ikke sollys og må ikke vaskes. Se vaskeanvisning på puden.

 

Silvana Support ® hovedpuden er en allergivenlig hovedpude
Silvana Support® hovedpuden er certificeret under STANDARD 100 by OEKO-TEX® nr. 1503017 Centexbel, som betyder at hele puden, med alle bestanddele - betræk, fyld og latex nakkestøtte - er testet for skadelige stoffer og ikke udgøre nogen former for sundhedsrisiko.
Ovenstående er også gældende for det specialsyede Moulton betræk, der kan medkøbes.
 
Silvana Support® hovedpudens betræk, samt det specialsyede Moulton betræk, er ydermere behandlet med det antibakterielle- og fugtregulerende præparat Sanitized® Actifresh.
Sanitized® Actifresh beskytter puden mod skimmelsvamp og bakterier, så man kan opleve en frisk og hygiejnisk hvile hele natten. Sanitized® Actifresh sørger også for en optimal regulering af den fugt, der afgives i løbet af natten under søvn.
 

         

 
Vaskeanvisning
Læs altid vaskeanvisningen, der sidder på Silvana Support ® puden.
Producenten anbefaler begrænset vask af puden. Hvis vask er nødvendig pga. evt. opkast, næseblod, virus eller andet, benyttes flydende vaskemiddel i begrænsede mængder. Puden af mærket Cristel kan IKKE vaskes, da de åndbare kuglefibre i de tre øverste kamre af puden er blandet med små latex stykker. Hverken latex fyld eller latex nakkestøtte tåler vask. Sanitized® Actifresh forbliver i hovedpudens betræk efter vask.

 

Valg af hovedpude
For at du kan vælge den bedste hovedpude for dig, er det vigtigt at være opmærksom på følgende punkter:

  1. hårdhed af madras - blød /-medium /-hård
  2. liggestilling - side- eller rygliggende


En blød madras synker man ned i, hvorfor det ofte vil være fornuftigt at vælge en af vores bløde Silvana Support ® hovedpuder.
Hvorimod man på en hård madras ikke synker ned i madrassen, og derfor vil have behov for en mere kompakt hovedpude/nakkestøtte.

  

Liggestilling
Falder din kunde/klient oftest i søvn på siden, bør du tage hensyn til dette, når du vejleder omkring Silvana Support ® hovedpuden for at få den optimale støtte under søvnen.

Nedenfor ser du, hvordan den korrekte liggestilling er:

  

 

Du har i Silvana Support ® hovedpuden følgende muligheder:
Har du vejledt omkring Silvana Support ® hovedpuden ud fra, at din kunde/klient oftest er sideliggende, når han/hun falder i søvn og har han/hun indimellem behov for en blødere pude uden latex nakkestøtte, fordi han/hun ønsker at være rygliggende, har du vejledt omkring det rigtige pudekoncept i Silvana Support ®, da man netop kan vende hovedpuden 180°. Man har altså i en Silvana Support ® hovedpuden to hovedpuder i én.

 

Ved at handle hos os, de ansvarlige danske importører af produktet, sikrer du dig et DANSK registreret varemærkeprodukt.
Silvana Support ® pudekonceptet anbefales af førende kiropraktorer og fysioterapeuter pga. dens variation i nakkestøtte og pudehårdhed.

 

Silvana Support ® hovedpuderne anbefales blandt andre gode ergonomiske hovedpuder på landets gigthospitaler.

Anbefalet vejledende udsalgspris pr. pude: kr. 1.199