Sov godt
og vågn op veludhvilet

Med Silvana Support hovedpuden findes der altid en model der passe til dit behov.

Bliver din søvn også påvirket af:

  • en øm og stiv nakke
  • smerter i skulder eller ryg
  • hovedpine
Silvana Support ® hovedpuden er udviklet i tæt samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter, med øje for den gode liggekomfort. 
 
Ved valg af den rigtige hovedpude, kommer din nakke til at ligge i en ret vinkel, så nerverne i nakke- og skulderområdet ikke bliver fastklemt under søvnen. Således opretholdes en sund blodcirkulation i området hele natten.
 
Silvana Support ® hovedpuden er:
 
  • Åndbar
  • Allergivenlig (afviser støvmider og skimmelsvamp)
  • Regulerbar 

Find din forhandler her

Korrekt Liggekomfort

⭐⭐⭐⭐⭐

En glad kundes uopfordrede mail

PUDEFRYD med Silvana Support ® Hovedpuden

Kære YourCare / Silvana Support ® importør,

I skal lige have en glad pude-tilbagemelding. Ikke en eneste gang er jeg vågnet med hovedpine midt om natten efter jeg begyndte at sove med jeres skønne hovedpude. Den har virkelig hjulpet mig til bedre hvile i nakken, og i hele piskesmælds området. 

Min mand duer ikke til hovedpuder generelt, men jeg sendte den anden med min søn hjem, for han har en skævhed i ryggen. Men ak, min svigerdatter, som har tre diskusprolapser, hvoraf den ene sidder i nakken, erobrede den med det samme, og det har ikke været muligt at vriste den fra hende siden! Hun siger hun aldrig tidligere har kunne finde en ordentlig hovedpude, men denne her hjælper hende til at slappe af, og hun har fået færre spændinger i skulderne. 

Det er da fantastisk!

Mange kærlige hilsner,
Anne

Køb din Silvana Support® hovedpude her:

www.sengeexperten.dk

  • Butik i 7100 Vejle

www.schwarz.dk

  • Butik i 2100 København Ø

Hvilken model/størrelse?

Du kan også finde den rette størrelse af din Silvana Support hovedpude via vores pudeguide ved at klikke her.

 

Vi anbefaler altid, at købe Silvana Support® hovedpuder i en fysisk butik. Ved at købe puden på denne måde, køber du ikke bare en hovedpude, men også en service, der sikre dig, det rigtige valg af hovedpude.

 

Sådan finder du den rette Silvana Support hovedpude via vores pudeguide*
*Pudeguiden er ikke nogen garanti for et korrekt valg af hovedpude, blot en guide. Vi anbefaler altid, at købe vores hovedpuder i en fysisk butik, hvor der gives vejledning

Klik på billedet og download i større format

Silvana Support ® GRENAT 50 x 65 cm

Lav og blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. Velegnet i kombination med bløde madrasser.

Silvana Support ® SAPHIR 50 x 65 cm

Blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. "En god begynderpude", til personer der ikke før har ligget på en ergonomisk hovedpude.
 

Silvana Support ® EMERALD 50 x 65 cm

Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel.
 

Silvana Support ® FLUORINE 50 x 65 cm

Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld, blandet med bambusfibre i den øverste pudedel (samme højde som Emerald, dog lidt mere fast i nakkestøtte og pudefyld).
 

Silvana Support ® CRISTAL 50 x 65 cm

Fast pude med hård latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i øverste pudedel.
 

Silvana Support ® LARIMAR 50 x 65 cm

Ekstra fast pude med hård latex nakkestøtte. Pudens øverste del er fyldt med 100 % små latex stykker og kan ikke reguleres.
 

Vælg den helt rette Silvana support hovedpude

Silvana support er til dig, der ønsker en forbedret liggekomfort. Puden er et varemærkeregistreret produkt og i konstant udvikling – visionen er at forbedre din velvære under søvnen. Puden er tilmed allergivenlig, da den er certificeret under STANDARD 100 by OEKO-TEX nr. 1503017 Centexbel. Det vil sige, at alle pudens bestanddele er testet for skadelige stoffer, og at den derfor med garanti er sundhedssikret.

Valg af hovedpude i forhold til højde og hårdhed er meget individuelt fra person til person. For at favne så bredt som muligt, finder du Silvana Support i seks forskellige hårdheder. Inden du undersøger vores sortiment af puderne, er det vigtigt at overveje hvor hård eller blød din madras er, og om din liggestilling er side- eller rygliggende.

En blød madras synker man ned i, og vil derfor oftest være bedst i kombination med en af vores bløde Silvana Support hovedpuder. En hård madras har derimod brug for en mere kompakt hovedpude/nakkestøtte, da man her netop ikke synker ned i madrassen.

Sideliggende eller rygliggende?

Falder din oftest i søvn på siden, er det vigtigt, at du vælger en Silvana Support hovedpude, hvor hovedet og kroppen følger hinanden og er fuldstændig vandret. Hovedet må hverken være hævet eller synke længere ned end kroppen.

Veksler du imellem at være side- og rygliggende, er Silvana Support netop også ideel. Puden kan vendes 180 grader, hvor man på den ene side opnår støtte igennem latex nakkestøtten (bruges når man er siddeliggende) og på den anden side opnår støtte fra pudens fiberfyld (de 3 øverste kamre), der er mere blødt. Det er mest hensigtsmæssigt at bruge den øverste del af hovedpuden, hvis man ønsker at være rygliggende.

De seks forskellige hårdheder

Er den ideelle hovedpude for dig lav og blød – også hvad angår nakkestøtten – er Silvana Support GRENAT svaret. Ønsker du derimod en forholdsvis hård komfort, hvor puden og nakkestøtten skal være så fast og hård som muligt, er Silvana Support CRISTAL ideel.

Imellem disse to varianter findes hovedpuder, der rummer lidt fra begge verdener inden for hårdhed og højde. Er du i tvivl om hvilken hovedpude, der passer bedst til dig, kan du få hjælp af Silvana Support Pudeguide

Tips til vask og vedligeholdelse

Hos YourCare anbefaler vi Silvana Support specialsyet hovedpudebetræk, da det beskytter Silvana Support hovedpuden mod sved og varme. På den måde forlænges pudens levetid. Derudover giver du puden de bedste forudsætninger ved at ryste den dagligt og lufte den ofte - gerne i skygge og under et halvtag. På den måde puffes fibrene op, og puden kan ”trække vejret”.  

Ovenstående procedure mindsker også behovet for at vaske puden. Faktisk anbefaler vi kun at puden vaskes ved virus, næseblod eller opkast. Derudover er det vigtigt at gøre opmærksom på, at latex nakkestøtten i puderne hverken tåler vask eller sollys.

Vaskeanvisning 

På Silvana Support hovedpuden finder du vaskeanvisningen, vi altid anbefaler, at du læser grundigt, før evt. vask. Generelt anbefales begrænset vask af hovedpuden, og ved nødvendig vask vil flydende vaskemiddel i begrænsede mængder være det foretrukne.

Vær opmærksom på at CRISTAL og LARIMAR hovedpuderne ikke må vaskes, fordi de tre øverste kamre af puderne indeholder små latex stykker. 

Yourcare.dk vil med glæde hjælpe dig!

Vil du opnå den bedste søvn, er du allerede et stort skridt på vej med Silvana Support. Dog kan vedvarende muskelsmerter eller lignende også være forstyrrende elementer for din søvn og velvære. Er det noget du døjer med, kan vi varmt anbefale Biofrost.

Samtidig er vores lejrings/-graviditetspude til dig, der søger en aflastningspude til at restituere på efter en lang og aktiv dag. Endnu et værktøj, der kan hjælpe dig til en bedre søvn. 

Hos YourCare går vi meget op i at give vores kunder den bedste service, og vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores produkter kan vi kontaktes via telefon: +45 86 54 00 58, eller du kan sende os en mail på [email protected].

Kontakt os i dag for mere information.

[email protected]

T: 86 54 00 58

Udfyld kontaktformular her

Vi anbefaler altid, at købe Silvana Support® hovedpuder i en fysisk butik. Ved at købe puden på denne måde, køber du ikke bare en hovedpude, men også en service, der sikre dig, det rigtige valg af hovedpude.

Køb din Silvana Support® hovedpuden her:

www.sengeexperten.dk

www.schwarz.dk