bodypude

YourCare lejrings/- graviditets pude i højeste kvalitet

 

Er du privatperson, som leder efter en forhandler? - Følg dette link

Lejrings- og graviditetspude

Der er intet så rart som afslapning og hvile, når man har haft en lang dag på arbejdet, været aktiv med sin foretrukne sportsgren eller hvad end, din dag har stået på. Men hvad er den bedste komfort for dig og din eventuelle klient?

Hos YourCare vil vi anbefale vores lejrings- og graviditetspude til alle, der ønsker at forkæle sig selv med komfort i højeste kvalitet. Puden smyger sig let og naturligt til kroppen, uanset hvordan du vælger at bruge den. Giv din krop den optimale støtte og aflastning efter en lang og aktiv dag, og den vil med garanti takke dig!

Omkreds 62 cm
Længde 117 cm (ben)
Bredde (øverste del af pude) 95 cm

YourCare lejrings/- graviditets pude
Betræk: 100 % bomuld
Fyld: åndbare fiberkugler - 100 % syntetisk
Kan vaskes - se vaskeanvisning på produktet
Pakket i transportabel taske med hank. Der kan medkøbes glat bomuldsbetræk til puden.

bodypude_010_800

Optimal afslapning med en lejrings- og graviditetspude

Ved køb af vores lejrings- og graviditetspude får du komfort i højeste klasse – perfekt til at forbedre din søvn eller generelle afslapning og hvile. Som billederne illustrerer, kan puden bruges på utallige måder, alt afhængig af dit behov.

Brug den som stol op ad en væg eller som madras i liggende stilling på gulvet. Brug den ved læsning i sengen eller sofaen eller på bilens bagsæde ved lange køreture. Kun din fantasi sætter grænserne!

Derudover er puden ideel til gravide på grund af dens støtte i en sideliggende sovestilling, eller som rygstøtte til ammende kvinder. Urolige mennesker og folk med ekstra behov for tryghed og ro kan også have gavn af puden, ligesom den er essentiel ved længerevarende sengeleje, hvor komforten især skal være i top.

Forslag til forskellige liggestillinger:
ds_bodypude_004ds_bodypude_006ds_bodypude_007ds_bodypude_001

Pudens kvalitet og størrelse

Vores lejrings- og graviditetspude har en omkreds på 62 cm. ”Benenes” længde er 117 cm, og bredden på den øverste del af puden er 95 cm.

Der medfølger et glat bomuldsbetræk til puden.

Pudens betræk er produceret i 100% bomuld og kan vaskes, hvis uheldet skulle være ude.
Selve fyldet er åndbare, 100% syntetiske fiberkugler. Alt i alt en pude, du eller din klient aldrig vil fortryde at erhverve sig!

Skab de bedste rammer for din søvn

Din søvn er vigtig, og derfor er det også vigtigt at skabe de rigtige rammer for den. Udover vores lejrings- og graviditetspude, tilbyder vi andre produkter, der kan være med til at forbedre din søvn og hvile.

Vores Silvana Support hovedpude, der fås i fem forskellige hårdheder, er eksempelvis et ideelt bud på en hovedpude af høj kvalitet – udviklet i tæt samarbejde mellem professionelle behandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer. Døjer du med muskelsmerter eller lignende, der også kan være et forstyrrende element for din søvn, vil vi varmt anbefale dig Biofreeze. Biofreeze er hurtig og effektiv smertelindring, der fås både som gel, spray eller roll-on.

Få den bedste rådgivning hos YourCare

Hos YourCare er det vigtigt for os, at du får den bedst mulige rådgivning. Vores dygtige medarbejdere sidder derfor altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Sidder du inde med spørgsmål til vores lejrings- og graviditetspude eller andre af vores produkter, kan vi kontaktes via telefon: +45 86 54 00 58, eller du kan sende os en mail på info@yourcare.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at blive certificeret forhandler af lejrings- og graviditetspuden.

Er du privatkunde, og i den forbindelse interesseret i at købe vores produkter, kan du udforske vores liste over forhandlere