foto%207

Om os

YourCare har en bred og nøje udvalgt produktgruppe inden for:

· Søvn
· Smerter
· Sportsserie til muskler- og led
· Hygiejne
· Rengøring
· Kaffe og tilbehør
· Tilbehør

YourCare er højt specialiseret og står for troværdighed og høj kvalitet, både hvad angår produkter og personlig service. Vi CARE for vores kunder og dermed for slutbrugerne, som altid kan føle sig helt trygge ved at handle med et produkt fra YourCare.

Producenterne gør deres allerbedste for at respektere og opfylde de krav, vi og de danske myndigheder stiller til produkterne. Vi går aldrig på kompromis med de produkter vi sælger hos YourCare.

Vi har et stærkt og solidt samarbejde med vores kunder, som b.la. tæller kiropraktorer, fysioterapeuter, specialforretninger, massører, alternative behandlere, helsekostforretninger og apotekere.

YourCare er videreført med mere end 20 års erfaring, gode traditioner og klart definerede målsætninger i et moderne og visionært firma, der i dag ledes af 2. generation med Diithe Skovsgaard som direktør. 

 

Vi kan med stolthed igen i år bryste os af at være tildelt:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Hos Arbejdstilsynet får vi ligeledes tildelt topkarakter – læs besøgsrapporten:

Besøgsrapport fra Arbejdstilsynets tilsyn