Om os

Vi har specialiseret os i hjælpemidler inden for søvn og smerter. I form af bl.a. den ergonomiske hovedpude Silvana Support®. Smertebehandling i form af koldterapi med bl.a. Biofreeze® kølende gel, genbrugelige kulde-/varmepakninger og éngangsisposer.

YourCare står for troværdighed og høj kvalitet, både hvad angår produkter og personlig service. Vi CARE for vores kunder og dermed for slutbrugerne. Det kommer til udtryk i vores valg af produktsortiment samt et meget velovervejet valg af producenter, med hvem vi igennem mange år fører et positivt og godt samarbejde med. Producenterne har stor forståelse og respekt for at opfylde de krav, vi og de danske myndigheder stiller til produkterne.

Det betyder, at vores kunder og dermed også slutbrugeren altid kan føle sig tryg ved at handle med et produkt fra YourCare.

Vi er stolte over at kunne bekræfte, at vores kunder, siden firmaets opstart, er; kiropraktorer, fysioterapeuter, specialforretninger, massører, alternative behandlere, helsekostforretninger og apotekere.

 

Vi kan med stolthed igen i år bryste os af at være tildelt:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Hos Arbejdstilsynet får vi ligeledes tildelt topkarakter – læs besøgsrapporten:

Besøgsrapport fra Arbejdstilsynets tilsyn