Vores produktsortiment er nøje udvalgt efter højeste kvalitet. 

Produkterne er udviklet til at kunne dækkedine og dermed dine kunders/klienters behov på den bedste måde

Stort udvalg af produkter til dig og din klinik

Hos YourCare går vi op i god kvalitet og service. Vi udbyder derfor et bredt udvalg af produkter, som vi nøje har udvalgt efter den bedste kvalitet på markedet. Du finder her på siden et stort udvalg af produkter indenfor smertelindring, søvnforbedring, samt produkter til sportsudøvere og hygiejne.

For fysioterapeuter, kiropraktorer eller andre behandlere er det vigtigt at kunne give kunderne en god og tryg oplevelse med gode kvalitetsprodukter. Hos YourCare gør vi det nemt for dig at navigere i junglen af produkter, så du nemt kan finde det bedste til din klinik. Vi ved hvor vigtigt det er, at have gode værktøjer til at kunne give en fantastisk behandling og oplevelse. Vi går derfor op i at hjælpe med god personlig service, så du kan finde præcis de produkter, der matcher dig og din kliniks behov.

Alt indenfor smertelindring

Smertelindring kan være vigtigt under og efter en behandling af både akutte og vedvarende smerter. Hos YourCare er vi den stolte forhandler af Biofreeze. Biofreeze er et smertelindringsprodukt, der hurtigt og effektivt kan bidrage til optimal smertelindring for dine kunder og kan bruges under længerevarende behandlinger.

Du kan også finde et udvalg af genbrugelige kold- og varmeposer til smertelindring samt produkter fra OXD’s sportsserie, som du kan bruge til behandling eller forebyggelse af skader hos professionelle sportsudøvere.

God støtte gør underværker

Hos YourCare forhandler vi Silvana Support hovedpuder samt vores egne lejrings- og graviditetspude i højeste kvalitet – alle designet til at give den bedste komfort og optimere søvnen bedst muligt. Silvana Support hovedpuder er udviklet i samarbejde med professionelle behandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer, for at kunne skabe den bedste ergonomiske support. Lejrings- og graviditetspuden har også uendelige anvendelsesmuligheder, der kan hjælpe dig med god afslapning og aflastning på alle tider af dagen.

Hygiejne og forkælelse i topklasse

Rene omgivelser har stor betydning for kundens oplevelse. Vi lægger derfor meget vægt på at kunne gøre det nemt for dig at finde de fornødne hygiejne- og rengøringsartikler. Ikke nok med at du med vores produkter altid kan være sikker på at kunne byde dine kunder med ordentlige og rene forhold, er hygiejne- og rengøringsprodukterne også en vigtig spiller i klinikkens daglige drift.

Hvis du ønsker at forkæle dine kunder og medarbejdere med en kop varm kaffe eller te, har vi også alt det nødvendige udstyr til præcis dette behov. Det er alt fra et stort udvalg af termokander til den lækreste filterkaffe.

Kontakt os

Med mere end 20 års erfaring indenfor området, gør vi hos YourCare ære i at kunne tilbyde markedets bedste produkter. Alle vores produkter er udviklet specielt til at kunne tilfredsstille dig og dine kunders behov bedst muligt. Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler, kan du kontakte os over telefon på +45 86 54 00 58, eller sende en mail på [email protected]. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Er du privatkunde kan du finde en liste over vores forhandlere her.