Sportsserie fra OXD hjælper atleter på alle niveauer til bedre præstationer og mere skånsom sportsudøvelse

Produkterne kan bruges både før, under og efter træning

OXD – Sportsserie

 

OXD er udviklet til at tage hensyn til sportsudøveres velbefindende, mens de kæmper for at overvinde udfordringer og nå deres mål. OXD er sportsudøverens allierede i at holde skader på et minimum og reducere irritationer via professionel behandling af kroppens udsatte områder.

Sportsserien består af vaseline, varmecreme, smertelindrende kølende gel, massagecreme og massageolie – alt sammen udviklet til sportssammenhæng. Sportsserien bruges af professionelle atleter, som maratonløbene, cykelryttere, svømmere, mountainbikere, fodboldspillere, basketballspillere osv. rundt omkring i hele verden.

 

- Ring til os på tlf. 86540058 og hør mere om at blive forhandler af disse produkter, og hvordan vi kan hjælpe jer med vejledning og salgsmateriale.

OXD - Intens kølende gel

Forfriskende, styrkende og restituerende intenst kølende gel. Udarbejdet specifikt med henblik på hurtig muskelrestitution efter fysisk aktivitet / motion. Kuldebehandling virker stimulerende og kan give hvile til musklerne. Påføres huden med en blid massage over det ønskede område før motion. Advarsel: kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne, slimhinder, sår eller beskadiget hud. Spørg lægen til råds, før produktet anvendes til børn under 6 år, eller hvis du er gravid eller ammer. På grund af dets intensitet bør produktet ikke anvendes til langvarige massager. Må ikke indtages. Fås i 100 ml. tube og 1000 ml. behandlerflaske med pumpe.

OXD – Hudbeskyttende vaseline

Vaseline der uden parabener beskytter mod irritation og gnavesår. Masseres med nænsom hånd ind i de områder, der er mest udsat for gnavesår: underarme, inderlår, brystvorter osv. - bruges især af cykelryttere og løbere. Den hudbeskyttende vaseline kommer i en 100 ml tube.


"OXD har vist sig at være et fantastisk produkt." Cykelryttere Erik og Peter. 

"Alt i alt synes jeg det er en rigtig god creme, som jeg gerne vil anbefale samt også gerne selv vil bruge." Cykelrytter Paul Albæk.

Læs uddybelser og flere anmeldelser her

OXD – Intens varmecreme

Varmecreme til opvarmning og præparering af muskler for at undgå skader, når udfordringerne er fysisk krævende eller udøves under vanskelige forhold. Kan bruges til sportsmassage, hvor det masseres forsigtigt ind i det ønskede område før sport. Kan bruges overalt på kroppen og er helt uden parabener. Fås i 100 ml tube, 200 ml tube og 1000 ml behandlerflaske med pumpe.

OXD – Neutral massagecreme

Massagecremens fugtgivende egenskaber kommer fra dets høje indhold af mineralske olier, som virker blødgørende, plejende og forbedrer cremens udbredelse på huden, så massagen bliver lettere at udføre. Massagecremen er helt uden parabener, hvilket minimerer behandlerens risiko for hånd-allergi. Kan bruges overalt på kroppen og til alle hudtyper. Fås i en 500 ml dåse og 1000 ml dåse.

OXD – Neutral massageolie

Neutral fugtgivende massageolie er velegnet til sportsmassage, da den er farveløs og uden duft og parabener. Produktet er baseret på mineralske og vegetabilske olier, som virker blødgørende og forbedrer massageoliens kontakt med huden, så massagen bliver lettere at udføre. Kan bruges overalt på kroppen og til alle hudtyper. Fås i 1000 ml flaske og 5 liters dunk - begge med doseringspumpe.

OXD gør forskellen

Brug OXD hudbeskyttende vaseline, OXD intensiv varmecreme eller et af de andre produkter fra sportsserien - de er udviklet til at hjælpe dig som atlet. Kampen, man kæmper som sportsudøver, skal ikke være med irriteret hud, gnavesår og skader i muskler og led, men kun kampen og friheden i at presse ens krop til de ypperste præstationer.

Bliv forhandler og få det i sortiment

Om du er forhandler eller behandler, så kan sportsserien fra OXD blive en del af dit sortiment eller behandling.

Ring til os på 86540058 og hør mere om produkterne, mulighederne og hvordan vi kan hjælpe jer med vejledning og salgsmateriale.

  

Tekniske specifikationer

OXD - Intens kølende gel

Indhold: Aqua (vand), Alcohol Denat, Glycerin, Menthol, Methyl Salicylate, Polysorbate-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Arvensis (Mint) Leaf Oil, Eucalyptol, Alpha Pinene, Triethanolamine, Carbomer, Limonene, Linalool
Advarsler: Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne, slimhinder, sår eller beskadiget hud. Vask hænder efter påføring af produktet. Spørg lægen, før produktet anvendes til børn under seks år eller til gravide eller ammende kvinder. På grund af produktets egenskaber er det ikke egnet til langvarig massage. Må ikke spises. Søg toksikologisk rådgivning i tilfælde af utilsigtet indtagelse.Om du er forhandler eller behandler, så kan sportsserien fra OXD blive en del af dit sortiment eller behandling.

OXD – Intens varmecreme 

Indhold: Aqua (vand), cetearylalkohol, glycerin, metylsalicylsyre, cetearylglykosid, kamfer, fenoxyetanol, xanthangummi, vanilylbutylæter, carbomer, caprylylglykol, natriumhydroxid.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne, slimhinder, sår eller beskadiget hud. Vask hænder efter påføring af produktet. Spørg lægen, før produktet anvendes til børn under seks år eller til gravide eller ammende kvinder. På grund af produktets egenskaber er det ikke egnet til langvarig massage. Må ikke spises. Søg toksikologisk rådgivning i tilfælde af utilsigtet indtagelse.

OXD – Hudbeskyttende vaseline

Indhold: Vaseline, medicinsk paraffinolie.
Advarsler: Kun til udvortes brug.

OXD – Neutral massagecreme

Indhold: Aqua (vand), medicinsk paraffinolie, cetylalkohol, stearinsyre, vaseline, ceteth-24, PEG-8 stearat, fenetylalkohol, caprylylglykol, ceteareth-12, natriumpolyakrylat, behenylalkohol, triethanolamin, duft.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Må ikke spises. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

OXD – Neutral massageolie

Indhold: Medicinsk paraffinolie, kapryl/kaprisk triglycerid.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Må ikke spises. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

Lovgivningsmæssige oplysninger

OXD CARE, S.L.U. garanterer, at dette produkt er i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 1223/2009 om kosmetiske produkter, og at det er fremstillet og kvalitetssikret i henhold til ISO 22716.