Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

OXD produkter fra YourCare

Jeg begyndte at bruge OXD produkterne fra YourCare for ca. 1 år siden.

Jeg massere mange med fysiske og psykiske lidelser. Mange af dem lider af hududslet og har meget tør hud. Efter at jeg er begyndt at bruge OXD olie, kan både mit personale, mine kunder og jeg mærke stor forbedring. Huden er ikke tør og sprukken mere. OXD olien er meget drøj i brug, og er derfor den idelle olie til massage. Jeg har i mange år brugt en anden olie, dette gør jeg ikke mere.

Jeg har flere kunder som i mange år har brugt den samme lotion, de er begyndt at brugt OXD varme creme. Denne er lige så god, har samme effekt, og til en meget billigere pris. Mine kunder siger alle, at den er rigtig god, nem at smøre på og varmer i lang tid. De ville ikke skifte igen.

Jeg kan derfor varmt anbefalde disse produkter, jeg er stor fan af dem.

Med venlig hilsen Lone Massør i Skagen

Læs mere Læs mindre
Cykelrytter Paul

Så har jeg testet din nye buksecreme. Jeg har kørt ca. 1000 km og tuben er nu tom.

Tilbagemelding:
Cremen fås i en praktisk tube, som gør det nemt at bruge. Det er lettere at dosere cremen, samt cremen er ikke mast ud i hele hånden, som hvis man bruger en creme fra en dåse. Cremen smører godt og man føler ikke at man er fuldstændig indsmurt. Endvidere er det behageligt at der ikke er mentol i cremen, hvilket igen gør at man ikke lægger mærke til cremen.

Cremen er blevet testet på ture op til fem timer i 28-30 grader og jeg har ikke på noget tidspunkt tænkt at jeg er ved at "køre tør". Derimod synes jeg stadig at min hud er blød og smidig selv efter jeg har været i bad. Jeg har også testet det i regnvejr, igen her ingen problem med at cremen bliver vasket ud af vandet, men at det smører rigtig godt.

Alt i alt synes jeg det er en rigtig god creme, som jeg gerne vil anbefale samt også gerne selv vil bruge. Dog har jeg ikke testet den over en lang løbsdistance, men jeg tror det bliver en succes.

Cykelrytter Paul

Læs mere Læs mindre
Team Rynkeby Sønderjylland

Team Rynkeby Sønderjylland takker for de dejlige produkter, som du har sponsoreret til os.

Specielt var vaselinen helt fantastisk. Vi havde en super tur til Paris, og cykelrytterne roste den virkning de fik ved at bruge vaselinen.

Cykelrytter Svend, Kaptajn på Team Rynkeby Sønderjylland

Læs mere Læs mindre
Cykelryttere Erik og Peter

USA på tværs på cykel 2016, 5.238 km på 4 1/2 uge.

Og hvad med BUKSEFEDT? Her i skrivende stund, den 1. august 2016 er der nu også sat et flueben ud for dette punkt. YourCare er medsponsor på turen, og for YourCare har vi testet OXD på vores mange træningsture. Cykelture på mellem 75 og 200 km.

OXD har vist sig at være et fantastisk produkt. OXD er nemt at påføre, og har vist sig meget holdbart, især på de længere/lange cykelture. Vi vil fortsat benytte OXD til vores træningsture, ligesom OXD også allerede er pakket ned og klar til turen på tværs af USA på cykel.

Tak til YourCare og OXD

Cykelryttere Erik og Peter

Læs mere Læs mindre
Per - energisk MTB rytter

Hej YourCare.

Så har jeg afprøvet jeres super OXD vaseline / buksefedt.

Utrolig nem at smøre ud og giver en ikke fedtet oplevelse i bukserne. Et plus ekstra er, at hænderne er silkebløde og handskerne glider på/af uden friktion

Med venlig hilsen

Per

Læs mere Læs mindre
Martin - Mountainbiker og skiløber

Hej YourCare.

Jeg var nysgerrig på om OXD buksefedt / vaseline ville være bedre end den traditionelle vaseline som jeg anvender.

Jeg er blevet meget positivt overrasket og kan kun anbefale produktet - fordi:

• Det fedter ikke, men gør virkelig huden blød

• Jeg undgår irritation og især på akillessenen, hvor jeg har tendens til at få generet huden, gør den en markant forskel

• Den er forbavsende drøj i brug

Med venlig hilsen

Martin N. fra Odense

Læs mere Læs mindre