Silvana Support ® hovedpuden

er en ergonomisk hovedpude udviklet i tæt samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter. Silvana Support ® er et varemærkeregistreret produkt, der er i konstant udvikling for at forbedre liggekomforten

Silvana Support ® hovedpuderne er relevant for dig, som ønsker at:

  •  kunne tilbyde dine patienter hjælp imellem dine behandlinger
  • at understøtte din behandling, via Silvana Support ®'s ergonomiske udforming og gode støtte til hoved, nakke og skulderområdet
  • giver din patient en god hvile og smertelindring under søvnen
Silvana Support ® hovedpuden er udviklet i tæt samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter, med øje for den gode liggekomfort. 
 
Ved valg af den rigtige hovedpude, kommer din nakke til at ligge i en ret vinkel, så nerverne i nakke- og skulderområdet ikke bliver fastklemt under søvnen. Således opretholdes en sund blodcirkulation i området hele natten.
 
Silvana Support ® hovedpuden er:
  • Åndbar
  • Allergivenlig (afviser støvmider og skimmelsvamp)
  • Regulerbar
  • Med til at forlænge resultatet af din behandling, da patienten undgår at spænde op, så snart personen lægger sig for at sove.

Korrekt Liggekomfort

Kontakt os i dag for mere information.

[email protected]

T: 86 54 00 58

Udfyld kontaktformular her

 

Sådan hjælper du patienten til den rette Silvana Support hovedpude

I din klinik kan du nemt guide patienten til den rette hovedpude.

Du kan enten bruge vores pudeguide som:

  • PDF (Klik på billedet for fuld størrelse)
  • Som udprintet PDF i klinikken
  • Bruge vores online pudeguide via dette link:
Silvana Support ® GRENAT 50 x 65 cm

Lav og blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. Velegnet i kombination med bløde madrasser.

Silvana Support ® SAPHIR 50 x 65 cm

Blød pude med blød latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel. "En god begynderpude", til personer der ikke før har ligget på en ergonomisk hovedpude.
 

Silvana Support ® EMERALD 50 x 65 cm

Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i den øverste pudedel.
 

Silvana Support ® FLUORINE 50 x 65 cm

Medium pude med fast latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld, blandet med bambusfibre i den øverste pudedel (samme højde som Emerald, dog lidt mere fast i nakkestøtte og pudefyld).
 

Silvana Support ® CRISTAL 50 x 65 cm

Fast pude med hård latex nakkestøtte og regulerbart kuglefiberfyld i øverste pudedel.
 

Silvana Support ® LARIMAR 50 x 65 cm

Ekstra fast pude med hård latex nakkestøtte. Pudens øverste del er fyldt med 100 % små latex stykker og kan ikke reguleres.
 

Vælg den helt rette Silvana support hovedpude

Silvana support er til dig, der ønsker en forbedret liggekomfort. Puden er et varemærkeregistreret produkt og i konstant udvikling – visionen er at forbedre din og dine klienters velvære under søvnen. Puden er tilmed allergivenlig, da den er certificeret under STANDARD 100 by OEKO-TEX nr. 1503017 Centexbel. Det vil sige, at alle pudens bestanddele er testet for skadelige stoffer, og at den derfor med garanti er sundhedssikret.

Valg af hovedpude i forhold til højde og hårdhed er meget individuelt fra person til person. For at favne så bredt som muligt, finder du Silvana Support i seks forskellige hårdheder. Inden du undersøger vores sortiment af puderne, er det vigtigt at overveje hvor hård eller blød din madras er, og om din liggestilling er side- eller rygliggende.

En blød madras synker man ned i, og vil derfor oftest være bedst i kombination med en af vores bløde Silvana Support hovedpuder. En hård madras har derimod brug for en mere kompakt hovedpude/nakkestøtte, da man her netop ikke synker ned i madrassen.

Sideliggende eller rygliggende?

Falder din kunde eller klient oftest i søvn på siden, er det vigtigt, at de vælger en Silvana Support hovedpude, hvor hovedet og kroppen følger hinanden og er fuldstændig vandret. Hovedet må hverken være hævet eller synke længere ned end kroppen.

Veksler din kunde eller klient imellem at være side- og rygliggende, er Silvana Support netop også ideel. Puden kan vendes 180 grader, hvor man på den ene side opnår støtte igennem latex nakkestøtten (bruges når man er siddeliggende) og på den anden side opnår støtte fra pudens fiberfyld (de 3 øverste kamre), der er mere blødt. Det er mest hensigtsmæssigt at bruge den øverste del af hovedpuden, hvis man ønsker at være rygliggende.

De seks forskellige hårdheder

Er den ideelle hovedpude for din klient lav og blød – også hvad angår nakkestøtten – er Silvana Support GRENAT svaret. Ønsker din klient derimod en forholdsvis hård komfort, hvor puden og nakkestøtten skal være så fast og hård som muligt, er Silvana Support CRISTAL ideel.

Imellem disse to varianter findes hovedpuder, der rummer lidt fra begge verdener inden for hårdhed og højde. Er du i tvivl om hvilken hovedpude, der passer bedst til din kunde eller klient, kan du få hjælp af Silvana Support Pudeguide

Tips til vask og vedligeholdelse

Hos YourCare anbefaler vi Silvana Support specialsyet hovedpudebetræk, da det beskytter Silvana Support hovedpuden mod sved og varme. På den måde forlænges pudens levetid. Derudover giver du puden de bedste forudsætninger ved at ryste den dagligt og lufte den ofte - gerne i skygge og under et halvtag. På den måde puffes fibrene op, og puden kan ”trække vejret”.  

Ovenstående procedure mindsker også behovet for at vaske puden. Faktisk anbefaler vi kun at puden vaskes ved virus, næseblod eller opkast. Derudover er det vigtigt at gøre opmærksom på, at latex nakkestøtten i puderne hverken tåler vask eller sollys.

Vaskeanvisning 

På Silvana Support hovedpuden finder du vaskeanvisningen, vi altid anbefaler, at du læser grundigt, før evt. vask. Generelt anbefales begrænset vask af hovedpuden, og ved nødvendig vask vil flydende vaskemiddel i begrænsede mængder være det foretrukne.

Vær opmærksom på at CRISTAL og LARIMAR hovedpuderne ikke må vaskes, fordi de tre øverste kamre af puderne indeholder små latex stykker. 

Yourcare.dk vil med glæde hjælpe dig!

Vil du opnå den bedste søvn, er du allerede et stort skridt på vej med Silvana Support. Dog kan vedvarende muskelsmerter eller lignende også være forstyrrende elementer for din søvn og velvære. Er det noget du eller dine klienter døjer med, kan vi varmt anbefale Biofrost.

Samtidig er vores lejrings/-graviditetspude til dig, der søger en aflastningspude til at restituere på efter en lang og aktiv dag. Endnu et værktøj, der kan hjælpe dig til en bedre søvn. 

Hos YourCare går vi meget op i at give vores kunder den bedste service, og vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at blive certificeret forhandler af Silvana Support hovedpuden, kan vi kontaktes via telefon: +45 86 54 00 58, eller du kan sende os en mail på [email protected].