Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

OXD produkter fra YourCare

Jeg begyndte at bruge OXD produkterne fra YourCare for ca. 1 år siden.

Jeg massere mange med fysiske og psykiske lidelser. Mange af dem lider af hududslet og har meget tør hud. Efter at jeg er begyndt at bruge OXD olie, kan både mit personale, mine kunder og jeg mærke stor forbedring. Huden er ikke tør og sprukken mere. OXD olien er meget drøj i brug, og er derfor den idelle olie til massage. Jeg har i mange år brugt en anden olie, dette gør jeg ikke mere.

Jeg har flere kunder som i mange år har brugt den samme lotion, de er begyndt at brugt OXD varme creme. Denne er lige så god, har samme effekt, og til en meget billigere pris. Mine kunder siger alle, at den er rigtig god, nem at smøre på og varmer i lang tid. De ville ikke skifte igen.

Jeg kan derfor varmt anbefalde disse produkter, jeg er stor fan af dem.

Med venlig hilsen Lone Massør i Skagen

Læs mere Læs mindre
Kiropraktor Marianne Havkær Tang - Kiropraktorcenter Lillebælt ApS

"Biofrost ® er et godt produkt uden unødvendige tilsætnings- og farvestoffer. Det fås i to varianter, som passer godt til lindring af forskellige smerteproblematikker, som ses dagligt i klinikken. Biofrost ® Active er især populær blandt patienterne med kroniske smerter og den almene sportsudøver, både før og efter træning. Biofrost ® Relief er super god til især akutte skader - herunder hold i ryggen, nakken eller overbelastningsskader."

Med venlig hilsen

Kiropraktor Marianne Havkær Tang

www.kiropraktorcenterlillebaelt.dk

Læs mere Læs mindre
Behandler Berit - fra klinikken NaturBalance

Biofrost er fast inventar i mit husapotek og det har indtil videre hjulpet mig og min familie med både forstuvet fod, skuldersmerter, overanstrengte muskler og lindret en dårlig hofte.

I min klinik har mine klienter fået brochurer og prøver med hjem og de fleste har efterfølgende købt produktet, da de også har haft rigtig god gavn af det.

Jeg kan kun anbefale Biofrost, da det bare virker!

Med venlig hilsen NaturBalance Berit

Læs mere Læs mindre
Line

Silvana Support ® hovedpuden har hjulpet mig af med mine slemme migræneanfald

Jeg har i en del år lidt af migræne og til tider meget dårlige skuldre. Selvom jeg dyrker sport og går meget op i at strække ud i mine muskler, ville min ømhed bare ikke gå væk.

Når det var aller værst endte jeg ofte hos vagtlægen med migræne anfald, som ofte kunne vare i op til 24 timer. Det var meget ubehageligt, da jeg ikke kunne andet end at ligge ned og helst i et mørk og køligt soveværelse. Det sugede alt energi ud af mig når jeg fik de anfald.

På et tidspunkt bliver jeg så henvist til en fysioterapeut, der skal hjælpe mig yderligere med øvelser osv. for at undgå mine migræneanfald og ømme skuldre. Det hjælper lidt, men jeg er stadig plaget af migræne. På et tidspunkt siger min fysioterapeut at det kan ikke passe, at jeg, som dyrker roning, en sport hvor man bruger hele kroppen, kan have så mange migræne anfald.

Derfor begynder hun at tænke på, om det kan være min seng eller pude. Da jeg stadig er studerende og ikke lige har råd til en ny seng, foreslår hun at jeg prøver at skifte min ellers gode dunpude ud med en ergonomisk hovedpude, der hjælper kroppen med at rette sig til, når man sover.

Jeg var skeptisk, da jeg havde prøvet den slags puder før, dog som en fast pude. Hun fortæller mig at hun har hørt om disse Silvana Support ® puder, hvor man selv kan regulerer dem alt efter hvor hård eller blød man vil have dem. Det synes jeg lyder mere som noget jeg kan bruge. Derfor køber jeg mig min første Silvana Support ® pude i sommeren 2011.

Jeg må sige at siden jeg har fået den pude kan jeg slet ikke sove med andre puder. Det er helt pinligt nogen gange at jeg kommer slæbende med min pude, når jeg skal på ferie, men hvis jeg ikke sover med den, kan jeg straks mærke en forskel navnligt i mine skuldre. Migrænen er næsten væk efter jeg er begyndt at bruge puden. Jeg har ikke haft ét slemt migræneanfald siden og nu kan jeg mærke når den er på vej og det kan jeg hurtigt tage i opløbet med almindelige hovedpinepiller eller treo.

Før måtte jeg tage ret stærke receptpligtlige piller, som også gjorde mig enormt træt, når jeg tog dem. Jeg er lykkelig for, at jeg siden jeg skiftet pude ikke har haft brug for stærke piller eller mange ture hos min fysioterapeut. Besøg ved hende nu, er kun med fokus på min kropsholdning og hvordan jeg bruger min krop bedst når jeg dyrker min sport.

Håber alle derude som måske lider af lignede problemer, vil overveje at skifte pude. Det har virkelig ændret mit liv radikalt.

Line

Læs mere Læs mindre
Lasse

Jeg er 35 år, har arbejdet som brandmand i 13 år og har haft rigtig dårlig ryg i snart 2 år.

Jeg har købt en YourCare Body pude og den har "reddet" mit liv!

Jeg har ALDRIG sovet så godt som efter jeg fik min YourCare Body pude, ikke engang før jeg fik dårlig ryg. Den giver mig den bedste støtte og afslapning om natten, hvilket betyder at ryggen er lidt lettere at have med at gøre i hverdagen!

Puden er formet som et U. Jeg ligger i den som et omvendt U. Dvs. jeg bruger "bunden" af U'et som hovedpude og enderne støtter op om ryg og ben. Jeg har det bedst i ryggen når jeg ligger med mine ben en smule bøjet. Her er YourCare Body puden også perfekt, da enderne snildt bøjes ind under knæhaserne.

Når jeg ligger på siden lægger jeg den ene af enderne af puden ind imellem mine ben, hvilket gør, at presset i ryggen aftager GANSKE betragteligt.

Jeg håber at andre kan få lige så stor glæde af den som jeg selv har! YourCare Body puden får hermed mine BEDSTE anbefalinger.

PRØV DEN!!!!

Lasse

Læs mere Læs mindre
YOURCARE BODY PUDE, Birgitte

Som lovet lige en tilbagemelding på den fine YourCare Body pude.

Det er jo en fantastisk pude, der har indtaget min seng.

Den giver virkelig en dejlig tryghed og jeg føler, at jeg ligger godt beskyttet med den. Jeg finder en god ro og har faktisk sovet bedre i den tid, jeg har haft den. Jeg sover stadig ikke længe ad gangen, men får alligevel en bedre søvn, når jeg sover, føler jeg.

Birgitte

Læs mere Læs mindre
FIBROMYALGI PATIENT SOVER PÅ YOURCARE BODY PUDE, Susanne

Jeg har nu i snart et år haft stor glæde af min YourCare Body pude.

En dag i foråret 2013 lagde jeg mig lydigt på fysioterapeut-briksen uden at vide, at min verden med ét blev forandret. Jeg var ikke opmærksom på, at jeg lagde mig i en YourCare Body pude, men min krop signalerede til min hjerne, at der var tale om noget ganske særligt. Mine smertende, spændte muskler blev i løbet af få sekunder afslappede på en ny måde. Jeg var nærmest chokeret!

Det blev et vendepunkt for mig. Jeg måtte anskaffe mig en YourCare Body pude. Den har siden omkranset mig i min seng og på terrassen om sommeren under stjernehimlen; den har været med mig på familiebesøg og ferierejser i ind- og udland.

Uanset om der har været tale om et hvil i løbet af dagen eller en længere søvn om natten, har puden haft en markant og mærkbar betydning. Når jeg en sjælden gang ikke har kunnet bruge puden, har min søvn været mærkbart anderledes; overfladisk og afbrudt af smerter!

Måske reagerer man forskelligt på brug af puden. Min reaktion har helt igennem være positiv! Jeg bruger den i rygleje eller på siden, og jeg bruger den som en mægtig pude under et ben eller en arm. Uanset giver den min krop en støtte og afspændthed, der medfører mærkbart færre smerter. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogen side kunne drømme om at sove uden den.

Mvh Susanne

Læs mere Læs mindre
MIGRÆNE FRI, Christian

Jeg har haft migræne de sidste ca. 20 år som kommer fra nakken. Jeg har prøvet alle mulige behandlinger uden resultat. Desuden har jeg prøvet mange forskellige hovedpuder, som heller ikke rigtigt har kunne afhjælpe migrænesmerterne.

Min migræne opstår næsten altid fordi jeg ligger forkert med nakken, og det udløser mellem 10-12 migræneanfald om måneden. Jeg købte Silvana Support ® "Emerald" hovepuden online via Søvn & Comforts hjemmeside, for ca. 1 ugen siden. Og har kun haft migræne 2 gange på den uge, så puden har afhjulpet mine migræneanfald meget.

Til dem som aldrig har haft migræne, skulle forestille sig tømmermænd og så gange det med 4-5 gange, så har man smerten ved migræne, så de dage uden migræne er guld værd for mig.

Venligst fra Christian

Læs mere Læs mindre
UDEN HOVEDPINE OG MERE UDHVILET OM MORGENEN, Bente

Tilfreds Silvana Support ® kunde - der har handlet ved SengeSpecialisten Egå, udtaler:

"Jeg er i mange måneder (måske 6 måneder) vågnet hver morgen med hovedpine i baghovedet, og denne hovedpine forsvandt fuldstændig efter den 1. nat med min nye hovedpude Silvana Support ®. Jeg har ikke siden døjet med hovedpine og jeg føler mig derfor også mere udhvilet om morgenen."

Med venlig hilsen
Bente

Læs mere Læs mindre
PUDEFRYD med Silvana Support ® Hovedpuden, Anne

Kære YourCare / Silvana Support ® importør,

I skal lige have en glad pude-tilbagemelding. Ikke en eneste gang er jeg vågnet med hovedpine midt om natten efter jeg begyndte at sove med jeres skønne hovedpude. Den har virkelig hjulpet mig til bedre hvile i nakken, og i hele piskesmælds området.

Min mand duer ikke til hovedpuder generelt, men jeg sendte den anden med min søn hjem, for han har en skævhed i ryggen. Men ak, min svigerdatter, som har tre diskusprolapser, hvoraf den ene sidder i nakken, erobrede den med det samme, og det har ikke været muligt at vriste den fra hende siden! Hun siger hun aldrig tidligere har kunne finde en ordentlig hovedpude, men denne her hjælper hende til at slappe af, og hun har fået færre spændinger i skulderne. Det er da fantastisk!

Mange kærlige hilsner,
Anne

Læs mere Læs mindre
En tak til svigermor, Ann-Katrine

Mit navn er Ann-Katrine og jeg er Anne's svigerdatter. Hun var så sød at give med en af jeres hovedpuder med hjem for noget tid siden og jeg er simpelthen så glad for den!

Jeg har haft diskusprolapser i nakken og skuldrene og har siden haft meget svært ved at finde en behagelig hovedpude: Enten er de for store og hårde, eller også for små og slatne.

På den ene eller anden måde er jeg ofte vågnet op, mere stiv og øm, end da jeg gik i seng. Jeres pude lader derimod til at være helt perfekt! Jeg ligger godt, i alle stillinger og vågner op uden spændinger.

Jeg er rigtig begejstret for den og sender hver morgen en tak mod svigermor for den:)

Mvh Ann-Katrine

Læs mere Læs mindre
Esther

Jeg vil meget gerne anbefale Silvana Support ® puden. Den har gjort at jeg er kommet af med en hovedpine, jeg har døjet med i længere tid, puden har samtidig en fantastisk god form, idet den har en skulderkontur, der gør at man ligger dejligt.

Jeg kan kun give puden min bedste anbefaling.

Esther

Læs mere Læs mindre
Erik

Min kone og jeg har købt en Silvana hovedpude hver, efter anbefaling fra Kenneth ved Sengespecialisten i Kolding.

Det er en fantastisk hovedpude, som vi ikke længere kan undvære! Vi har længe søgt efter en hovedpude, som gav støtte både når man lå på siden, samt når man lå på ryggen. Det har vi nu fundet!

Vi elsker den!

Mvh
Erik

Læs mere Læs mindre
Camilla

Hej YourCare!

Du var så sød, at give mig en hulens masse Biofrost ® Relief prøver med hjem på kiropraktor messen, som jeg kunne teste på mit skinnebensbetændelse.

Og jeg må bare sige, at jeg er imponeret :)

Jeg starede i midten af ugen med at løbe igen - uden smerter. Jeg tager det dog lige stille og roligt med kilometerne. Førhen har det taget mig flere uger, at komme af med smerterne, så jeg er meget tilfreds :)

Du er velkommen til at benytte min anmeldelse - andre må jo gerne vide, at produkterne er fantastiske :)

Med venlig hilsen
Camilla

Læs mere Læs mindre
Nanna

Hej YourCare.

Jeg beklager, at jeg ikke har fået skrevet før nu, men du var jo så sød, at give mig nogle prøver af jeres Biofrost ® Relief og Active til kiropraktorernes årsmøde.

Jeg har været super glad for prøverne og synes, at begge varianter er gode til at få løsnet op i både nakke og skulder. Jeg synes dog at Biofrost ® Active gel fungerer bedst til mig, da jeg godt kan lide den varmende fornemmelse.

Venlig hilsen
Nanna

Læs mere Læs mindre
Hanne - fra Esbjerg

Hej YourCare.

Først og fremmest tusinde tak for prøverne.

Jeg har nu prøvet begge slags. Det er to rigtig gode produkter.

Vedrørende den røde - BIOFROST ® Active:
Den anvender jeg til min nakke, ryg,- og skulderområde jeg går til kiropraktor vedrørende. Den giver en helt fantastisk god varme, der holder længe. Tidligere brugte jeg Aloevera Heat, hvilket jeg ikke ønsker at bruge fremover.

Derfor håber jeg den røde også kommer i en større flaske - 500 ml. - så det ikke bliver for dyrt.

Vedrørende den blå - BIOFROST ® Relief: Den er rigtig god til at modvirke kramper i mine ben muskler. Jeg anvender den dagligt inden sengetid. Det ville faktisk - som minimum - være alletiders den kan købes i en 1000 ml. Flaske. Har altid anvendt den store behandlerflaske fra Biofreeze - Fordi jeg bruger det så meget.

Håber i får den lavet i større flasker - Håber du kan bruge min erfaring til noget.

Endnu engang, tak for prøverne. Ville vente med at svare dig, så jeg kunne give et fyldestgørende svar du - forhåbentligt - kan bruge.

Venlig hilsen
Hanne fra Esbjerg

Læs mere Læs mindre
Hanne - fra Esbjerg - part 2

Hej YourCare. Jeg har lige en Solstråle historie at fortælle; Min svoger skulle fejre sin 90 års fødselsdag med musik og det hele for hele familien … Dagen før var han meget plaget af nakkesmerter hvor vi besøgte ham.

Jeg havde taget to prøver med til ham af BioFrost. Han havde fortalt mange til festen om de to prøver han havde fået … Han fortalte sine gæster, at de hjalp ham meget - han både dansede og spillede på orgel . Så det var heldigt, at jeg lige havde et par prøver liggende til at tage med.

Selv bruger jeg meget den røde der varmer.
Tak for et godt produkt.

God Sommer
Hanne - fra Esbjerg

Læs mere Læs mindre
Karen - fra Farum

Min mand og jeg er meget glade for at bruge Biofrost, som virker lindrende og forbedrende på vores skavanker.
Min mand har haft et skulder/ned i arm-problem – og jeg selv vred faktisk om på foden!

Vores søn, er meget, meget glad for brugen af Biofrost. Han har primært benyttet Biofrost Relief med den ren kølende fornemmelse – dels på fødderne, hvor han plages af gigt, dels på en skulder. For ham virker det fuldstændig på lige fod med det tidligere produkt I solgte, som han var meget glad for at bruge, og derfor ledte efter. Men – siger han, Biofrost har den store fordel, at det ikke smitter af med farve på tøj og sengetøj. Det tidligere produkt smittede af med grøn farve! – det gør Biofrost ikke.

Bedste hilsner
Karen - fra Farum

Læs mere Læs mindre
Cykelrytter Paul

Så har jeg testet din nye buksecreme. Jeg har kørt ca. 1000 km og tuben er nu tom.

Tilbagemelding:
Cremen fås i en praktisk tube, som gør det nemt at bruge. Det er lettere at dosere cremen, samt cremen er ikke mast ud i hele hånden, som hvis man bruger en creme fra en dåse. Cremen smører godt og man føler ikke at man er fuldstændig indsmurt. Endvidere er det behageligt at der ikke er mentol i cremen, hvilket igen gør at man ikke lægger mærke til cremen.

Cremen er blevet testet på ture op til fem timer i 28-30 grader og jeg har ikke på noget tidspunkt tænkt at jeg er ved at "køre tør". Derimod synes jeg stadig at min hud er blød og smidig selv efter jeg har været i bad. Jeg har også testet det i regnvejr, igen her ingen problem med at cremen bliver vasket ud af vandet, men at det smører rigtig godt.

Alt i alt synes jeg det er en rigtig god creme, som jeg gerne vil anbefale samt også gerne selv vil bruge. Dog har jeg ikke testet den over en lang løbsdistance, men jeg tror det bliver en succes.

Cykelrytter Paul

Læs mere Læs mindre
Team Rynkeby Sønderjylland

Team Rynkeby Sønderjylland takker for de dejlige produkter, som du har sponsoreret til os.

Specielt var vaselinen helt fantastisk. Vi havde en super tur til Paris, og cykelrytterne roste den virkning de fik ved at bruge vaselinen.

Cykelrytter Svend, Kaptajn på Team Rynkeby Sønderjylland

Læs mere Læs mindre
Cykelryttere Erik og Peter

USA på tværs på cykel 2016, 5.238 km på 4 1/2 uge.

Og hvad med BUKSEFEDT? Her i skrivende stund, den 1. august 2016 er der nu også sat et flueben ud for dette punkt. YourCare er medsponsor på turen, og for YourCare har vi testet OXD på vores mange træningsture. Cykelture på mellem 75 og 200 km.

OXD har vist sig at være et fantastisk produkt. OXD er nemt at påføre, og har vist sig meget holdbart, især på de længere/lange cykelture. Vi vil fortsat benytte OXD til vores træningsture, ligesom OXD også allerede er pakket ned og klar til turen på tværs af USA på cykel.

Tak til YourCare og OXD

Cykelryttere Erik og Peter

Læs mere Læs mindre