Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

Kiropraktor Marianne Havkær Tang

Jeg begyndte at bruge Biofrost ® produkterne fra YourCare for ca. 1 år siden.

"Biofrost ® er et godt produkt uden unødvendige tilsætnings- og farvestoffer. Det fås i to varianter, som passer godt til lindring af forskellige smerteproblematikker, som ses dagligt i klinikken. Biofrost ® Active er især populær blandt patienterne med kroniske smerter og den almene sportsudøver, både før og efter træning. Biofrost ® Relief er super god til især akutte skader - herunder hold i ryggen, nakken eller overbelastningsskader."

Med venlig hilsen Kiropraktor Marianne Havkær Tang

Læs mere Læs mindre
Behandler Berit - fra klinikken NaturBalance

Biofrost er fast inventar i mit husapotek og det har indtil videre hjulpet mig og min familie med både forstuvet fod, skuldersmerter, overanstrengte muskler og lindret en dårlig hofte.

I min klinik har mine klienter fået brochurer og prøver med hjem og de fleste har efterfølgende købt produktet, da de også har haft rigtig god gavn af det.
Jeg kan kun anbefale Biofrost, da det bare virker!

Med venlig hilsen NaturBalance
Berit

Læs mere Læs mindre
Camilla: Biofrost ® har afhjulpet mit skinnebensbetændelse

Hej YourCare!

Du var så sød, at give mig en hulens masse Biofrost ® Relief prøver med hjem på kiropraktor messen, som jeg kunne teste på mit skinnebensbetændelse.
Og jeg må bare sige, at jeg er imponeret :)

Jeg starede i midten af ugen med at løbe igen - uden smerter. Jeg tager det dog lige stille og roligt med kilometerne. Førhen har det taget mig flere uger, at komme af med smerterne, så jeg er meget tilfreds :)
Du er velkommen til at benytte min anmeldelse - andre må jo gerne vide, at produkterne er fantastiske :)

Med venlig hilsen Camilla

Læs mere Læs mindre
Nanna

Hej YourCare!

Jeg beklager, at jeg ikke har fået skrevet før nu, men du var jo så sød, at give mig nogle prøver af jeres Biofrost ® Relief og Active til kiropraktorernes årsmøde.

Jeg har været super glad for prøverne og synes, at begge varianter er gode til at få løsnet op i både nakke og skulder. Jeg synes dog at Biofrost ® Active gel fungerer bedst til mig, da jeg godt kan lide den varmende fornemmelse.

Med venlig hilsen Nanna

Læs mere Læs mindre
Hanne - fra Esbjerg

Hej YourCare!

Først og fremmest tusinde tak for prøverne.
Jeg har nu prøvet begge slags. Det er to rigtig gode produkter.

Vedrørende den røde - BIOFROST ® Active:
Den anvender jeg til min nakke, ryg,- og skulderområde jeg går til kiropraktor vedrørende. Den giver en helt fantastisk god varme, der holder længe. Tidligere brugte jeg Aloevera Heat, hvilket jeg ikke ønsker at
bruge fremover.
Derfor håber jeg den røde også kommer i en større flaske - 500 ml. - så det ikke bliver for dyrt.
Vedrørende den blå - BIOFROST ® Relief: Den er rigtig god til at modvirke kramper i mine ben muskler. Jeg anvender den dagligt inden sengetid. Det ville faktisk - som minimum - være alletiders den kan købes i en 1000 ml. Flaske. Har altid anvendt den store behandlerflaske fra Biofreeze - Fordi jeg bruger det så meget.
Håber i får den lavet i større flasker - Håber du kan bruge min erfaring til noget.
Endnu engang, tak for prøverne. Ville vente med at svare dig, så jeg kunne give et fyldestgørende svar du - forhåbentligt - kan bruge.

Med venlig hilsen Hanne fra Esbjerg

Læs mere Læs mindre
Hanne - fra Esbjerg - part 2

Hej YourCare!

Jeg har lige en Solstråle historie at fortælle; Min svoger skulle fejre sin 90 års fødselsdag med musik og det hele for hele familien … Dagen før var han meget plaget af nakkesmerter hvor vi besøgte ham.

Jeg havde taget to prøver med til ham af BioFrost. Han havde fortalt mange til festen om de to prøver han havde fået … Han fortalte sine gæster, at de hjalp ham meget - han både dansede og spillede på orgel . Så det var heldigt, at jeg lige havde et par prøver liggende til at tage med.
Selv bruger jeg meget den røde der varmer.
Tak for et godt produkt.

God Sommer - Hanne fra Esbjerg

Læs mere Læs mindre
Karen - fra Farum

Hej YourCare!

Min mand og jeg er meget glade for at bruge Biofrost, som virker lindrende og forbedrende på vores skavanker.
Min mand har haft et skulder/ned i arm-problem – og jeg selv vred faktisk om på foden!
Vores søn, er meget, meget glad for brugen af Biofrost. Han har primært benyttet Biofrost Relief med den ren kølende fornemmelse – dels på fødderne, hvor han plages af gigt, dels på en skulder. For ham virker det fuldstændig på lige fod med det tidligere produkt I solgte, som han var meget glad for at bruge, og derfor ledte efter. Men – siger han, Biofrost har den store fordel, at det ikke smitter af med farve på tøj og sengetøj. Det tidligere produkt smittede af med grøn farve! – det gør Biofrost ikke.

Bedste hilsner - Karen fra Farum

Læs mere Læs mindre