Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

Kiropraktor Marianne Havkær Tang

Jeg begyndte at bruge Biofrost ® produkterne fra YourCare for ca. 1 år siden.

"Biofrost ® er et godt produkt uden unødvendige tilsætnings- og farvestoffer. Det fås i to varianter, som passer godt til lindring af forskellige smerteproblematikker, som ses dagligt i klinikken. Biofrost ® Active er især populær blandt patienterne med kroniske smerter og den almene sportsudøver, både før og efter træning. Biofrost ® Relief er super god til især akutte skader - herunder hold i ryggen, nakken eller overbelastningsskader."

Med venlig hilsen Kiropraktor Marianne Havkær Tang

Læs mere Læs mindre
Behandler Berit - fra klinikken NaturBalance

Biofrost er fast inventar i mit husapotek og det har indtil videre hjulpet mig og min familie med både forstuvet fod, skuldersmerter, overanstrengte muskler og lindret en dårlig hofte.

I min klinik har mine klienter fået brochurer og prøver med hjem og de fleste har efterfølgende købt produktet, da de også har haft rigtig god gavn af det.
Jeg kan kun anbefale Biofrost, da det bare virker!

Med venlig hilsen NaturBalance
Berit

Læs mere Læs mindre
Kropsterapeut Christina - fra Body SDS, Solrød Strand

Alle mine kunder har været begejstrede for Biofrost. Og jeg tror, at alle dem, der har fået en prøve, selv har købt efterfølgende.
Selv synes jeg, Biofrost er rigtig god – jeg synes faktisk, det er det bedste produkt, jeg hidtil har fundet frem til og benyttet i min praksis. Det fornemmes, som at virkningen er hurtigere og mere effektiv – og jeg har det godt med at kunne anbefale et produkt, som er uden kemiske og kunstige stoffer.

Med venlig hilsen Body SDS
Christina

Læs mere Læs mindre
Morten, Fysioterapeut og medejer af Fysioklinik Snedsted

Biofrost er et godt supplement til fysioterapien, da det har en god og hurtig smertelindrende effekt, som patienten selv kan påsmøre hjemme.
Dette giver den fysioterapeutiske behandling en længere effekt, hvorfor vi oplever at folk har nemmere ved at lave træningsøvelser.
Udover at dette øger patientens muligheder for at lave øvelser, så giver det også bedre livskvalitet for folk med kroniske smerter, såsom artrose (slidgigt).

Med venlig hilsen
Morten

Læs mere Læs mindre
Behandler Berit - fra klinikken NaturBalance - part 2

Hej YourCare.

Jeg havde jo tre testpersoner, der hver fik udleveret et sæt med en tube active og en tube relief.

Klient 1 / Murer der døjer med lændesmerter som han får akupunktur for. Bruger Biofrost imellem behandlingerne og det har rigtig god effekt. Skifter mellem active og relief efter hvordan smerterne er, men det hjælper ham øjeblikkeligt.

Klient 2 / Piskesmæld som giver nakke/skulder smerter. Har rigtig god effekt af Biofrost Active som lindrer når det bliver for slemt.

Klient 3 / Dårlig skulder og knæ Prøver først med Biofrost Active, men smerterne bliver værre. Derefter prøver han Biofrost Relief og der er lindring i både skulder og knæ. Han bruger det hovedsageligt til natten, da han har svært ved at finde ro for smerterne, og der hjælper det så godt.

Fælles for alle 3 er, at de før har brugt meget smertestillende og medicinsk creme, men nu bruger de slet ikke medicinsk creme og der er meget mindre brug for smertestillende.

Jeg har desuden fået flere gode respons på de prøver jeg har udleveret til klienter, familie og venner, så det regner rigtig positivt :-)

Jeg har derfor besluttet, at jeg vil forhandle Biofrost i min klinik, så flere kan få gavn af det :-)

Med venlig hilsen
NaturBalance - Berit

Læs mere Læs mindre
Camilla: Biofrost ® har afhjulpet mit skinnebensbetændelse

Hej YourCare!

Du var så sød, at give mig en hulens masse Biofrost ® Relief prøver med hjem på kiropraktor messen, som jeg kunne teste på mit skinnebensbetændelse.
Og jeg må bare sige, at jeg er imponeret :)

Jeg starede i midten af ugen med at løbe igen - uden smerter. Jeg tager det dog lige stille og roligt med kilometerne. Førhen har det taget mig flere uger, at komme af med smerterne, så jeg er meget tilfreds :)
Du er velkommen til at benytte min anmeldelse - andre må jo gerne vide, at produkterne er fantastiske :)

Med venlig hilsen Camilla

Læs mere Læs mindre
Nanna

Hej YourCare!

Jeg beklager, at jeg ikke har fået skrevet før nu, men du var jo så sød, at give mig nogle prøver af jeres Biofrost ® Relief og Active til kiropraktorernes årsmøde.

Jeg har været super glad for prøverne og synes, at begge varianter er gode til at få løsnet op i både nakke og skulder. Jeg synes dog at Biofrost ® Active gel fungerer bedst til mig, da jeg godt kan lide den varmende fornemmelse.

Med venlig hilsen Nanna

Læs mere Læs mindre
Hanne - fra Esbjerg

Hej YourCare!

Først og fremmest tusinde tak for prøverne.
Jeg har nu prøvet begge slags. Det er to rigtig gode produkter.

Vedrørende den røde - BIOFROST ® Active:
Den anvender jeg til min nakke, ryg,- og skulderområde jeg går til kiropraktor vedrørende. Den giver en helt fantastisk god varme, der holder længe. Tidligere brugte jeg Aloevera Heat, hvilket jeg ikke ønsker at
bruge fremover.
Derfor håber jeg den røde også kommer i en større flaske - 500 ml. - så det ikke bliver for dyrt.
Vedrørende den blå - BIOFROST ® Relief: Den er rigtig god til at modvirke kramper i mine ben muskler. Jeg anvender den dagligt inden sengetid. Det ville faktisk - som minimum - være alletiders den kan købes i en 1000 ml. Flaske. Har altid anvendt den store behandlerflaske fra Biofreeze - Fordi jeg bruger det så meget.
Håber i får den lavet i større flasker - Håber du kan bruge min erfaring til noget.
Endnu engang, tak for prøverne. Ville vente med at svare dig, så jeg kunne give et fyldestgørende svar du - forhåbentligt - kan bruge.

Med venlig hilsen Hanne fra Esbjerg

Læs mere Læs mindre
Hanne - fra Esbjerg - part 2

Hej YourCare!

Jeg har lige en Solstråle historie at fortælle; Min svoger skulle fejre sin 90 års fødselsdag med musik og det hele for hele familien … Dagen før var han meget plaget af nakkesmerter hvor vi besøgte ham.

Jeg havde taget to prøver med til ham af BioFrost. Han havde fortalt mange til festen om de to prøver han havde fået … Han fortalte sine gæster, at de hjalp ham meget - han både dansede og spillede på orgel . Så det var heldigt, at jeg lige havde et par prøver liggende til at tage med.
Selv bruger jeg meget den røde der varmer.
Tak for et godt produkt.

God Sommer - Hanne fra Esbjerg

Læs mere Læs mindre
Karen - fra Farum

Hej YourCare!

Min mand og jeg er meget glade for at bruge Biofrost, som virker lindrende og forbedrende på vores skavanker.
Min mand har haft et skulder/ned i arm-problem – og jeg selv vred faktisk om på foden!
Vores søn, er meget, meget glad for brugen af Biofrost. Han har primært benyttet Biofrost Relief med den ren kølende fornemmelse – dels på fødderne, hvor han plages af gigt, dels på en skulder. For ham virker det fuldstændig på lige fod med det tidligere produkt I solgte, som han var meget glad for at bruge, og derfor ledte efter. Men – siger han, Biofrost har den store fordel, at det ikke smitter af med farve på tøj og sengetøj. Det tidligere produkt smittede af med grøn farve! – det gør Biofrost ikke.

Bedste hilsner - Karen fra Farum

Læs mere Læs mindre
Gitte - fra København S.

Hej!

Jeg har modtaget prøver fra min veninde Britt. Jeg har mange smerter i ryggen efter en rygskade, og har brugt Biofreeze i en del år.
Jeg har brugt begge prøverne, og er kommet frem til at den blå Biofrost, er den der hjælper mig bedst.
Den blå Biofrost virker ligesom længere inde, og i længere tid synes jeg. Behøver kun at smøre om aftenen, for at få en virkning hele natten igennem.
Jeg er meget glad for, at der er kommet et alternativ til Biofreeze. Er også glad for sammensætningen i Biofrost produktet.

Med venlig hilsen - Gitte fra København S.

Læs mere Læs mindre
Karen - fra Farum - part 2

Kære YourCare.

Her i vores familie er vi fortsat meget, meget glade ved at have fundet frem til Biofrost. Bruger det flittigt! Og nu har jeg endelig lidt tilbagemeldinger fra min niece – som også er rigtig begejstret.
Christina melder tilbage fra sin kropsterapeut-praksis: ”Alle har været begejstrede for Biofrost. Og jeg tror, at alle dem, der har fået en prøve, selv har købt efterfølgende. Selv synes jeg, Biofrost er rigtig god – jeg synes faktisk, det er det bedste produkt, jeg hidtil har fundet frem til og benyttet i min praksis. Det fornemmes, som virkningen er hurtigere og mere effektiv – og jeg har det godt med at kunne anbefale et produkt, uden kemiske og kunstige stoffer. ”

Bedste hilsner - Karen fra Farum

Læs mere Læs mindre
Kirsten - fra Odder

Kære YourCare

Her kommer lige min positive og gode oplevelser af Biofrost.

Jeg har i meget lang tid kæmpet med smerter i nakke, skuldre og lænd. Ofte har jeg måttet tage smertestillende medicin for at kunne holde smerterne ud.

Nu har jeg så prøvet produktet BIOFROST Active, som er en 100% vegansk gel.

Jeg smører nakke, skuldre og lænd 3 gange dagligt, og det har givet mig så meget ro på smerterne, så jeg helt undgår smertestillende medicin. BIOFROST Active virker 100% efter hensigten, og jo mere ondt jeg har, inden jeg påsmører, jo mere virkning kan jeg mærke.

Jeg kan kun anbefale andre med smerter at anvende produktet.

Mange hilsner - Kirsten (fra Odder)

Læs mere Læs mindre