Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

YOURCARE BODY PUDE, Lasse

Jeg er 35 år, har arbejdet som brandmand i 13 år og har haft rigtig dårlig ryg i snart 2 år.
Jeg har købt en YourCare Body pude og den har "reddet" mit liv!
Jeg har ALDRIG sovet så godt som efter jeg fik min YourCare Body pude, ikke engang før jeg fik dårlig ryg. Den giver mig den bedste støtte og afslapning om natten, hvilket betyder at ryggen er lidt lettere at have med at gøre i hverdagen!
Puden er formet som et U. Jeg ligger i den som et omvendt U. Dvs. jeg bruger "bunden" af U'et som hovedpude og enderne støtter op om ryg og ben.
Jeg har det bedst i ryggen når jeg ligger med mine ben en smule bøjet. Her er YourCare Body puden også perfekt, da enderne snildt bøjes ind under knæhaserne.
Når jeg ligger på siden lægger jeg den ene af enderne af puden ind imellem mine ben, hvilket gør, at presset i ryggen aftager GANSKE betragteligt.
Jeg håber at andre kan få lige så stor glæde af den som jeg selv har!
YourCare Body puden får hermed mine BEDSTE anbefalinger.
PRØV DEN!!!!

Lasse

Læs mere Læs mindre
YOURCARE BODY PUDE TIL POSTTRAUMATISK STRESS PATIENT, Birgitte

Som lovet lige en tilbagemelding på den fine YourCare Body pude.
Det er jo en fantastisk pude, der har indtaget min seng.
Den giver virkelig en dejlig tryghed og jeg føler, at jeg ligger godt beskyttet med den. Jeg finder en god ro og har faktisk sovet bedre i den tid, jeg har haft den. Jeg sover stadig ikke længe ad gangen, men får alligevel en bedre søvn, når jeg sover, føler jeg.

Birgitte

Læs mere Læs mindre
FIBROMYALGI PATIENT SOVER PÅ YOURCARE BODY PUDE, Susanne

Jeg har nu i snart et år haft stor glæde af min YourCare Body pude.
En dag i foråret 2013 lagde jeg mig lydigt på fysioterapeut-briksen uden at vide, at min verden med ét blev forandret. Jeg var ikke opmærksom på, at jeg lagde mig i en YourCare Body pude, men min krop
signalerede til min hjerne, at der var tale om noget ganske særligt. Mine smertende, spændte muskler blev i løbet af få sekunder afslappede på en ny måde. Jeg var nærmest chokeret!
Det blev et vendepunkt for mig. Jeg måtte anskaffe mig en YourCare Body pude. Den har siden omkranset mig i min seng og på terrassen om sommeren under stjernehimlen; den har været med mig på familiebesøg og ferierejser i ind- og udland.
Uanset om der har været tale om et hvil i løbet af dagen eller en længere søvn om natten, har puden haft en markant og mærkbar betydning. Når jeg en sjælden gang ikke har kunnet bruge puden, har min søvn været mærkbart anderledes; overfladisk og afbrudt af smerter!
Måske reagerer man forskelligt på brug af puden. Min reaktion har helt igennem være positiv! Jeg bruger den i rygleje eller på siden, og jeg bruger den som en mægtig pude under et ben eller en arm. Uanset giver den min krop en støtte og afspændthed, der medfører mærkbart færre smerter. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogen side kunne drømme om at sove uden den.

Med venlig hilsen Susanne

Læs mere Læs mindre