Udtalelser

Læs her om vores mangeårige professionelle behandlere, forhandlere og forbrugeres gode erfaringer med vores produkter. Lad dig inspirere til hvordan du kan bruge produkterne på nye måder.

Line

Silvana Support ® hovedpuden har hjulpet mig af med mine slemme migræneanfald

Jeg har i en del år lidt af migræne og til tider meget dårlige skuldre. Selvom jeg dyrker sport og går meget op i at strække ud i mine muskler, ville min ømhed bare ikke gå væk.
Når det var aller værst endte jeg ofte hos vagtlægen med migræne anfald, som ofte kunne vare i op til 24 timer. Det var meget ubehageligt, da jeg ikke kunne andet end at ligge ned og helst i et mørk og køligt soveværelse. Det sugede alt energi ud af mig når jeg fik de anfald.
På et tidspunkt bliver jeg så henvist til en fysioterapeut, der skal hjælpe mig yderligere med øvelser osv. for at undgå mine migræneanfald og ømme skuldre. Det hjælper lidt, men jeg er stadig plaget af migræne. På et tidspunkt siger min fysioterapeut at det kan ikke passe, at jeg, som dyrker roning, en sport hvor man bruger hele kroppen, kan have så mange migræne anfald.
Derfor begynder hun at tænke på, om det kan være min seng eller pude. Da jeg stadig er studerende og ikke lige har råd til en ny seng, foreslår hun at jeg prøver at skifte min ellers gode dunpude ud med en ergonomisk hovedpude, der hjælper kroppen med at rette sig til, når man sover.
Jeg var skeptisk, da jeg havde prøvet den slags puder før, dog som en fast pude. Hun fortæller mig at hun har hørt om disse Silvana Support ® puder, hvor man selv kan regulerer dem alt efter hvor hård eller blød man vil have dem. Det synes jeg lyder mere som noget jeg kan bruge. Derfor køber jeg mig min første Silvana Support ® pude i sommeren 2011.
Jeg må sige at siden jeg har fået den pude kan jeg slet ikke sove med andre puder. Det er helt pinligt nogen gange at jeg kommer slæbende med min pude, når jeg skal på ferie, men hvis jeg ikke sover med den, kan jeg straks mærke en forskel navnligt i mine skuldre. Migrænen er næsten væk efter jeg er begyndt at bruge puden. Jeg har ikke haft ét slemt migræneanfald siden og nu kan jeg mærke når den er på vej og det kan jeg hurtigt tage i opløbet med almindelige hovedpinepiller eller treo.
Før måtte jeg tage ret stærke receptpligtlige piller, som også gjorde mig enormt træt, når jeg tog dem. Jeg er lykkelig for, at jeg siden jeg skiftet pude ikke har haft brug for stærke piller eller mange ture hos min fysioterapeut. Besøg ved hende nu, er kun med fokus på min kropsholdning og hvordan jeg bruger min krop bedst når jeg dyrker min sport.
Håber alle derude som måske lider af lignede problemer, vil overveje at skifte pude. Det har virkelig ændret mit liv radikalt.

Line

Læs mere Læs mindre
MIGRÆNE FRI - Christian

Jeg har haft migræne de sidste ca. 20 år som kommer fra nakken. Jeg har prøvet alle mulige behandlinger uden resultat. Desuden har jeg prøvet mange forskellige hovedpuder, som heller ikke rigtigt har kunne afhjælpe migrænesmerterne. Min migræne opstår næsten altid fordi jeg ligger forkert med nakken, og det udløser mellem 10-12 migræneanfald om måneden. Jeg købte Silvana Support ® "Emerald" hovepuden online via Søvn & Comforts hjemmeside, for ca. 1 ugen siden. Og har kun haft migræne 2 gange på den uge, så puden har afhjulpet mine migræneanfald meget. Til dem som aldrig har haft migræne, skulle forestille sig tømmermænd og så gange det med 4-5 gange, så har man smerten ved migræne, så de dage uden migræne er guld værd for mig.

Christian

Læs mere Læs mindre
UDEN HOVEDPINE OG MERE UDHVILET OM MORGENEN, Bente

Tilfreds Silvana Support ® kunde - der har handlet ved SengeSpecialisten Egå, udtaler:
"Jeg er i mange måneder (måske 6 måneder) vågnet hver morgen med hovedpine i baghovedet, og denne hovedpine forsvandt fuldstændig efter den 1. nat med min nye hovedpude Silvana Support ®. Jeg har ikke siden døjet med hovedpine og jeg føler mig derfor også mere udhvilet om morgenen."

Med venlig hilsen Bente

Læs mere Læs mindre
PUDEFRYD med Silvana Support ® Hovedpuden, Anne

Kære YourCare / Silvana Support ® importør,

I skal lige have en glad pude-tilbagemelding. Ikke en eneste gang er jeg vågnet med hovedpine midt om natten efter jeg begyndte at sove med jeres skønne hovedpude. Den har virkelig hjulpet mig til bedre hvile i nakken, og i hele piskesmælds området. Min mand duer ikke til hovedpuder generelt, men jeg sendte den anden med min søn hjem, for han har en skævhed i ryggen. Men ak, min svigerdatter, som har tre diskusprolapser, hvoraf den ene sidder i nakken, erobrede den med det samme, og det har ikke været muligt at vriste den fra hende siden! Hun siger hun aldrig tidligere har kunne finde en ordentlig hovedpude, men denne her hjælper hende til at slappe af, og hun har fået færre spændinger i skulderne. Det er da fantastisk!

Mange kærlige hilsner,
Anne

Læs mere Læs mindre
En tak til svigermor, Ann-Katrine

Mit navn er Ann-Katrine og jeg er Anne's svigerdatter. Hun var så sød at give med en af jeres hovedpuder med hjem for noget tid siden og jeg er simpelthen så glad for den! Jeg har haft diskusprolapser i nakken og skuldrene og har siden haft meget svært ved at finde en behagelig hovedpude: Enten er de for store og hårde, eller også for små og slatne.
På den ene eller anden måde er jeg ofte vågnet op, mere stiv og øm, end da jeg gik i seng. Jeres pude lader derimod til at være helt perfekt! Jeg ligger godt, i alle stillinger og vågner op uden spændinger.
Jeg er rigtig begejstret for den og sender hver morgen en tak mod svigermor for den:)

Mvh
Ann-Katrine

Læs mere Læs mindre
Silvana Support ® puden har gjort, at jeg er kommet af med en hovedpine, Esther

Jeg vil meget gerne anbefale Silvana Support ® puden. Den har gjort at jeg er kommet af med en hovedpine, jeg har døjet med i længere tid, puden har samtidig en fantastisk god form, idet den har en skulderkontur, der gør at man ligger dejligt.
Jeg kan kun give puden min bedste anbefaling.

Esther

Læs mere Læs mindre
Vi elsker den!, Erik

Min kone og jeg har købt en Silvana hovedpude hver, efter anbefaling fra Kenneth ved Sengespecialisten i Kolding.
Det er en fantastisk hovedpude, som vi ikke længere kan undvære! Vi har længe søgt efter en hovedpude, som gav støtte både når man lå på siden, samt når man lå på ryggen. Det har vi nu fundet!
Vi elsker den!

Mvh Erik

Læs mere Læs mindre